Linktorony linkkatalógus

A keresőoptimalizálással, keresőmarketinggel, online marketinggel foglalkozó szakemberek egyre nagyobb többsége azt állítja, hogy a linkkatalógusok ideje lejárt. Ennek a legfőbb oka, hogy a linkkatalógusok sosem voltak látogatottak, a linkkatalógusokból nem érkeztek látogatók az ott ajánlott weboldalakra. Régebben nem is ez volt a linkkatalógusok célja, hanem csak az hogy legyenek, nőjön a tartalmuk és hivatkozzanak a weboldalakra.

Egy linkkatalógus lehet hasznos is?
Lehet, ha az látogatott, folyamatosan bővül a tartalma, visszatérő látogatók is látogatják és látogatókat irányít az ajánlott weboldalakra.

De hogyan lehet egy linkkatalógus látogatott?
Alapjába véve egy linkkatalógusba nagyon nehéz olyan látogatókat irányítani, akik továbbnavigálnak az ajánlott weboldalakra.

De van megoldás.

Érdekes tartalmat kell készíteni ami érdekli az embereket, a közösségi médiában meg kell osztani ezeket az érdekes tartalmakat, hogy minél többen lássák, majd olvassák el a weboldalon a tartalmat.

Ha már az érdekes tartalmat megnézik, akkor lehet a cikkben releváns tartalmú weboldalakt ajánlani. Hiszen ha valakit érdekelt a cikk, akkor valószínűleg a témakör is érdekli,így majd átnavigál az ajánlott oldalra is, ahol potenciális látogatóként értékes lesz a weboldal tulajdonos számára.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!