Hiteles tájékoztató az intimplasztikáról

1.Lehetséges a nagy kisajkak méretének csökkentése?
Az egyik leggyakrabban kért beavatkozás hölgyek részéről a kisajak kisebbítés. A hölgyek számára önértékelési problémákat jelenthet, ha nemi szervük e téren a normálistól eltérő, ezért ha hasonló gondokkal küzd, érdemes szakemberhez fordulni, hiszen fájdalommentesen, helyi érzéstelenítésben végezve megoldható a plasztikai műtét, mely után a gyógyulás sokkal gyorsabb szokott lenni, mint arra a páciensek számítanak.

2.Operálható a csuklya?
A korrekciós műtétek nagy részénél ajánlott a csuklya alakítása is, hiszen esztétikus végeredmény sokszor csak így várható. A tévhitekkel ellenben fontos tisztában lennie azzal, hogy a területet érintő beavatkozás esetében sem kell tartania a jövőbeni érzéketlenségtől.

3.Mikor ajánlott a nagyajkak kisebbítése?

Nem csak esztétikai okok indokolhatják a plasztikai sebészet kínálta lehetőségek kihasználását. Vannak olyan hölgyek, akiknél a nagyajkak mérete gondot okozhat a mindennapokban, így sportolásnál, leülésnél, de akár a fertőzésveszély is megnövekedhet miattuk. Ilyen esetekben kifejezetten ajánlott a nagyajak plasztika.