Black Friday 2016 novemberi ajánlatok

Idén útjára indították HelloBlackFriday gyűjtőoldalt, aminek a célja a lehető legtöbb minőségi és nagyon kedvező ajánlatot elérhetővé tenni a novemberi, Black Friday akciózás szempontjából legsűrűbbnek ígérkező időszakban.

Kereskedő partnerek és a vásárlók számára egyaránt rugalmasságot biztosít, hogy a november 18-30. közötti HelloBlackFriday kampányidőszakon belül az akciók időtartama eltérhet, így érdemes lesz többször is visszanézni. A még érvényes ajánlatok ráadásul a kampány november 30-i zárása után is elérhetőek maradnak.

Sőt, mivel a Black Friday eredetileg minden kereskedő ünnepe, nem csupán a webáruházaké, így ezúttal nemcsak online ajánlatokat gyűjtünk össze, hanem a hagyományos üzletek akciói felé is kinyitjuk a HelloBlackFriday-t.

Miért jó a vásárlóknak, ha nálunk böngésznek a Black Friday-akciók között?

A site-on az ajánlatok jól kereshetőek, mivel az akciókat kereskedő partnereink kategóriákba sorolhatják, valamint címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk, éppen a kereshetőséget megkönnyítendő,
Az ajánlatok folyamatosan frissülnek a kampányidőszakon belül, és mivel évek óta több száz kereskedő partnerrel van kapcsolatunk, a kínálat rendkívül gazdag,
Az akciókat maguk az e-kereskedők töltik fel, mi csupán technikai segítséget biztosítunk ehhez, valamint jóváhagyjuk az ajánlatokat, melynek célja, hogy valóban minőségi kínálattal találkozzanak a vásárlók. Ez garantálja azt, hogy valóban élő, friss ajánlatok között lehessen böngészni.

Tartsanak velünk és kereskedő partnereinkkel november 18-30. között a HelloBlackFriday-en!

Jó vásárlást kíván a HelloBlackFriday lelkes szervezőcsapata!