WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.15
Inter-Lingua nyelviskola

Nyelviskola Budapest belvárosában, Astoriánál. Angol,német,orosz,francia,olasz,spanyol tanfolyamok. Általános és Szakmai nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok. Ingyen tankönyvek. Minden nyelvtanfolyamhoz jár ingyen 25 órás szóbeli tréning, nyelvi konzultációk, fogadóórák. 100 órás tanfolyam ára téli akció keretében 36000 Ft.Ingyen szolgáltatásaink beleszámolva nyelvtanfolyam már 250 Ft/ órától!!

Inter-Lingua nyelviskola.Ingyen tankönyvek.Minden nyelvtanfolyamhoz jár 25 órás ingyen szóbeli tréning.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.04.28
Bolti Eladó Képzés

A Bolti Eladó az egyik legkeresettebb szakma. Minden településen több lehetőség is van az elhelyezkedésre! Legyen Ön is jól kereső Bolti Eladó szakember, alapozza meg a jövőjét, egy mindíg piacképes szakmával! Nálunk a legkedvezőbb áron, 0Ft vizsgadíjjak, részletekben is, 0Ft tankönyvek, jegyzetek! Állami OKJ Bolti Eladó képzés az egész országban! Bajnok tanárok és tanulók.

Bolti Eladó Képzés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.06.20
Műköröm tanfolyam

Műköröm tanfolyam, műkörmös tanfolyam, továbbképzések. Műkörömépítő szakma a Díjnyertes műköröm szakiskolától 4 hónap alatt. Bajnok tanárok és tanulók.

Műköröm tanfolyam

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.05.18
Gépírás Oktató Program

Ez az első olyan gépírás oktató program, amely online elérhető, szakmailag megalapozott tananyagra épül, bárhol elérhető, rugalmas időbeosztást tesz lehetővé, ugyanakkor interaktivitása révén lehetővé teszi az egyéni, otthoni gépírás tanulást.

Gépírás Oktató Program

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.16
Jikiden Reiki Tanfolyam

Jikiden Reiki az egészségmegőrzés és helyreállítás japán alternatív gyógymódját oktatja a reiki tanfolyamokon. A Jikiden Reiki jellemző vonása a módszer egyszerűsége és hatékonysága, mely népszerűvé teszi ezt a módszert. A Jikiden Reikit a világ számos pontján oktatják azonos tananyaggal, magas minőségen. A Jikiden Intézet célja az, hogy a tanulók a jikiden reiki elsajátításával és gyakorlásával egészségesebbé váljanak és csökkenve ezzel a kiadott gyógyszerköltség. A két napos kurzuson a jikiden reiki elméleti és gyakorlati képzésén vehetnek részt az emberek. A szemináriumot követően van lehetőség részt venni rendszeres gyakorlásokon i s ahol tovább mélyíthetőek a tapasztalatok. Érdeklődők számára rendszeresen tartunk nyitott napokat is ahol kipróbálhatják a jikiden reiki kezelés jótékony hatását.

Reiki Tanfolyam – Jikiden Reiki/a>

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.01.09
Érettségi tételek, érettségi feladatok

Ha érettségi előtt állsz és szeretnél egy jeles bizonyítványt és sikeres egyetemi felvételit, válaszd Magyarország egyik legnagyobb érettségi portálját. Oldalunkon több ezer kidolgozott érettségi tétel közül válogathatsz kedvedre, továbbá a legjobb érettségi feladatok is rendelkezésedre állnak az oldalon, ingyen! Kidolgozott tételek a legtöbb tantárgyból, csak Nektek! Az érettségi tételeken és feladatokon túl felvételi információkat is megosztunk veletek! Oldalunkról letölthető egy egyedi felvételi pontszámító is, hogy tudd, mennyire kell teljesítened az érettségiket. Nézz be még ma, kezdd el az érettségi felkészülést időb en!
Érettségi feladatok

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.28
Tőzsdei kereskedés élőben

Bizony, egy forradalom zajlott le az utóbbi időben a tőzsdén a gazdasági válsággal egy időben.
Most, hogy a tőzsde már nem csak a kiváltságosok helye, vegye el ami Önnek jár!
Mi az, amit mi kínálunk Önnek?
Világviszonylatban a leghatékonyabb tőzsdei kereskedési rendszert, amivel Ön megállja a helyét!
A világon a nálunk szerencsésebb országok állandó irigység céltáblája az embereknek.
Az általunk kínált tőzsdei kereskedési rendszer annyira aktuális és univerzális, hogy megszűnnek a társadalmi különbségek. Segítségével nem vagyunk hátrányban egy amerikai vagy japán tőzsdei kereskedővel, egy “tőzsdecápával” sem, hiszen a tudásunk maximálisan élvonalbeli és letisztult.

Tőzsde az alapoktól

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.15
Orosz iskola

A Szamovár orosz nyelviskola minden korosztály számára biztosít orosz nyelvtanulási lehetőséget. Nyelvtanfolyamainkon mindenki megtalálhatja a nyelvtudásához megfelelő csoportot. Az általunk 1-11 részre bontott szinteknek megfelelően a különböző szintekhez az adott szint nyelvanyagának elsajátításához legmodernebb és legmegfelelőbb tananyagokat, illetve nyelvtanulási eszközöket, kiegészítőket használjuk. Az Oroszországból beszerzett tanszereket moszkvai partnereink biztosítják számunkra.
Szamovár nyelviskola

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Tőzsde tanfolyam

Jelentkezzen a Tőzsdeiskola Aktív tőzsdetanfolyamára és tanulja meg befektetni saját pénzét a tőzsde világában. Tanfolyamunkon megalapozzuk hallgatóinkban a szilárd szaktudást, hogy minden helyzetben a legkedvezőbb és legtöbb profitot ígérő kereskedéseket bonyolítsák le. Tanfolyamunk tematikájában kiemelt hangsólyt fektetünk a legtöbb profitot termelő témára, mint a tőzsde pszichológia a sikeres kötésekhez és megfelelő profit maximalizáláshoz, a tőke kezelés, hogy a legmagasabb hasznot hozhassa ki forgó tőkéjéből, tőzsdei indikátorok használatának elsajátítása, hogy minden lehetséges kötési jelet észrevegyen és végül a komplett tőzsdestratégiák, hogy folyamatosan, több részvényen és devizanemes kereskedhessen szinte teljesen automatikusan és sikeresen.

Tőzsde

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Kék T Autósiskola

A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Oktatóink rendszeresen részt vesznek kommunikációs tréningeken. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség.
Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk.
Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz. Gyere velünk motoros túrákra. Megismerkedhetsz tapasztalt motorosokkal, és új barátságokat is köthetsz.

Kék T Autósiskola

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
OKJ-s műköröm tanfolyam Debrecen

OKJ-s műköröm tanfolyam a Diamond Nails szervezésében.
Tanulj egy divatos szakmát Debrecenben. Képzési idő 4-6 hónap. Sikeres vizsga esetén OKJ-s bizonyítványt adunk és ezzel kiváltható vállalkozói igazolvány is mely szabad utat ad egyéni céljaid megvalósításához.
A Diamond Nails világmárka a tanfolyam után sem hagy magadra, marketing és egyéb szakmai képzésünk révén biztosítunk, hogy sikeres légy a szakmádban.
OKJ-s műköröm tanfolyam Debrecen

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
OKJ-s Műköröm tanfolyam

Szeretnél tanulni egy divatos szakmát a lakhelyeden?. OKJ-s Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam akár a Te városodban is. Küld el jelentkezésedet és a tanfolyam tartó cégek értesíteni fognak a részletekről. Így a választás házhoz megy és rajtad áll a döntés hol tanulsz. Itt a műköröm tanfolyam cégek versenyeznek érted ami csak jó lehet számodra. Használd ki ezt a lehetőséget mely semmilyen kötelezettséggel sem jár.
Műköröm tanfolyamTőzsde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!