WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.03.17
Wanapack doboz

Cégünk a tűzött, a kimetszett és a tetőfenéklapolt dobozok nagy választékát kínálja jó minőségben és kedvező áron. Abban az esetben ha önnek nem a szabványméretre van szüksége, akkor is keressen meg minket, mivel gyártó lévén mi az egyedi méretű dobozokat is le tudjuk gyártani. Egyedi méretű dobozok gyártását az egészen kicsi mérettől, a raklap méretűig bármilyen méretben vállaljuk. Az egyedi megrendeléseknél van lehetőség a papír minőségét, vastagságát is kiválasztani. Irodáknak tudjuk ajánlani az irattári dobozainkat is A3-as és A4-es kivitelben egyaránt. Nagyobb tétel megrendelése esetén mennyiségi kedvezményről is szó lehet.

Egyedi doboz

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.21
RfQ.hu – Ajánlatkérés, cégkatalógus, B2B portál

Az RfQ.hu egy online keresleti- és cégadatbázis, mely elsősorban a fémipari és gépipari termékek, szolgáltatások beszerzését segíti elő, főként a hazai kis- és középméretű vállalkozások számára. A portál egy zárt üzleti oldal, ahol vállalata beszerzéseit pályáztathatja meg és új üzleti kapcsolatokat alakíthat ki. Regisztráció után feladhatja ajánlatkéréseit, illetve bekerülhet a cégkatalógusba. Az ajánlatkéréseket a portál továbbítja a cégkatalógus azon tagjainak, akik ajánlatot tehetnek Önnek a kért termék illetve szolgáltatás szállítására.

http://www.rfq.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.21
Munkavédelem

Magyarországon kötelező előírások kerültek bevezetésre a munkavédelem, az egészség-védelem, munkahelyi kockázat-elemzés és a tűzvédelem területén. A szabályoknak megvalósítását különböző hatósági szervek ellenőrzik. Mivel ezeket az előírásokat nem fogja át semmi. Ennek következtében a szabályzások sok esetben ellentmondásosak és használhatatlanok. A fenti területek pontos szabályzása pedig nagyon fontos. A korszerűbb társaságok ráismertek, hogy milyen lényeges az alkalmazottak fizikai és mentális állapota, a balesetek elkerülése, az egészséges munkahelyi feltételek megteremtése. Ezeket a területeket fogja át és kezeli a MEBIR (MSZ 28001, OHSAS 18001) és segít a szervezeteknek abban, hogy a menedzsmentnek rálátása legyen a folyamatokra és intézkedésekre. A MEBIR egy összetett megoldás, mely eredményesen átfogja a fent említett folyamatokat.

Munkavédelem

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.216
Miskolci lakásszerviz

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni. Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidõvel, helyszíni felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Miskolci lakásszerviz

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.06.20
Felnőttoktatás országosan

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával. A Polgárék Kft. minden tanfolyamra biztosít kamatmentes részletfizetési kedvezményeket! Így mindenki számára kedvező feltételekkel elérhetővé válnak a tanfolyamaink. Tanfolyamaink: Ápoló Asszisztens tanfolyam Biztonsági őr tanfolyam Biztonságszervező I tanfolyam Biztonságszervező II tanfolyam Biztonságszervező tanfolyam Bolti Eladó Tanfolyam Bútorasztalos tanfolyam CNC forgácsoló tanfolyam Cserépkályha készítő tanfolyam Cukrász tanfolyam Építési műszaki ellenőr I-II. tanfolyam Épületgépész technikus tanfolyam Érettségi vizsga Fegyver vizsga Fodrász tanfolyam Fogászati asszisztens tanfolyam

Polgárék Kft. – Tanfolyamok

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.06.20
TV szerelő

A multiset.hu sokak szerint az egyik legjobb minőségben dolgozó TV szerviz Budapesten, de vállalnak javítást Gödön, Solymáron, Dunakeszin is. A Multiset szerviz, a legtöbb konkurenciával ellentétben mindig garanciálisan dolgozik, ráadásul olcsón, akár a helyszínen, akár a szervizben. Magas szakértelemmel vállalják bármilyen típusú és márkájú készülék javítását, valamint hivatalos Samsung, LG, SONY, ORION, Thomson szakszerviz is. További szakterületük a projektor javítás, Hifi szerviz és Antenna szerelés, forduljon hozzájuk bizalommal!

TV szerelő

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.05.18
Golden eye

Cégünk a Golden Eye Dekor –ban dolgozó szakemberek már 15 éve jelen vannak a reklámszakmában. Szolgáltatásainkkal teljes körű minőségi megoldásokat kívánunk nyújtani minden partnerünk számára. Tapasztalatunkat, technikai fejletségünket és partnercégeink kiváló háttér munkáját mutatja a már elvégzett munkáink sora. Molinó nyomtatástó a plakát nyomtatásig széles a paletta. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük gépparkunkat és szolgáltatási körünket. Kérem tiszteljen meg bennünket bizalmával, megrendelésével. Bízva abban, hogy kölcsönösen gyümölcsöző együttműködést tudunk kialakítani, további információkkal készséggel állunk az Ön rendelkezé sére.

Golden eye

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.05.18
facebook fejlesztés

Vállalkozásunkat 2004-ben alapítottuk, mely internetes megoldásokkal segít másoknak. Innovatív megoldásokkal állunk megrendelőink szolgálatába így nyújtva segítséget, hogy elérjék a kitűzött céljaikat. A Stylers megfelelő szakemberekkel együtt dolgozva garantálja, hogy az online megjelenése kifogástalan lesz. Ismerkedjen meg a legújabb szolgáltatásunkkal. Ez a Facebook fejlesztés. Miért szükséges a vállalkozását ezen oldalon regisztrálnia? Mert most igazán nagyszerűen lehet kommunikálni a kiválasztott célközönséggel. Amerikában a statisztikák szerint az emberek egyre inkább használják a facbook keresőjét mintsem a google-ét. A lényeg a közösségépítés a me gfelelő üzleti célok elérésében.

facebook fejlesztés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.16
szakképzés

Tizenkettedik évfolyamos vagy, és tovább szeretnél tanulni vagy csak egyszerűen képezni szeretnéd magad? Bármit is szeretnél, mi segítünk a terveid megvalósításában. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az efeb.hu nagy jelentőséget fordít a felnőtt képzésre. Hogy munkánkban sikeresek legyünk elengedhetetlen az ?életen át tartó tanulás?, ezt szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni. Látogasson el oldalunkra és válasszon a több int 70 képzés közül, akár e-learning-ben is képezheti magát. Gimnázium után gyere hozzánk, és képezd magad nálunk tovább. Szakképzéseink ingyenesek, és a szakképzés mellett emelt óraszámban tanulhatsz nyelveket . Egyszerre több szakmát is tanulhatsz. Nálunk képezheti magát az e-learning segítségével is. Válassza az e-learning-et és tanuljon az otthonából. Ha már tovább képeztük magunkat nem árt egy jól használható nyelvismeret.

szakképzés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.16
ülőgarnitúra budapest

1996 óta foglalkozunk bútorokkal. Kezdetbe javítással, bútorfelújítással foglalkoztunk, majd néhány év után kezdtünk bele a bútorgyártásba. A kezdetben heverőket, franciaágyakat készítettünk, majd foteleket, sarok és ülőgarnitúrákat. Pár év tapasztalat szerzés után elkezdődtek a Végtelen Kényelem bútorcsalád tervezése. A tervezésnél a legfontosabb szempont a használhatóság és a kényelem. A legjobb beszállítókkal dolgozunk, hogy a minőség mindig megfelelő legyen. Ezzel egyidejűleg áraink a lehető legkedvezőbbek. Bútoraink elemes bútorok így az önnek legideálisabb összeállítást tudjuk adni. 4 merőben más típus és közel 50 elem, hatalmas marhabőr választékunk és több mint 500 féle szövet közül választhat. A hatalmas méretválaszték mellet minden elem különböző funkciókkal rendelhető. Mindenki megtalálja a legkényelmesebb sarokgarnitúrát, ülőgarnitúrát, fotelt és kanapét. Ha valaki egy sarokgarnitúrát szeretne, akkor választhat, hogy fiókos fix vagy kinyitható legyen. Bútoraink megvásárolhatók szinte az ország egész területén. Látogasson el a www.vegtelenkenyelem.hu-ra és keresse meg az Önhöz legközelebbi viszont eladónkat.

ülőgarnitúra budapest

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.16
Bérszámfejtés személyhez köthetően.

Bérszámfejtés 600 Ft/fő ártól. Miért lehet ez az ötöde az általában megadott árnak? Mert ha nagyobb létszámot kell számfejteni, úgy az általam használt Hessyn programmal ezt különösebb nehézségek nélkül meg lehet oldani. A szükséges szaktudást pedig több mint egy évtizedes gyakorlatom szavatolja. Ha kevesebb a létszám, vagy bonyolultabb a számfejtés akkor az ár akár 1500 Ft/főig is felkúszhat. Ez mindíg az adott ügyfél speciális igényeitől függ. De még így is kedvező az ár a piac többi szereplőjéhez képest. Továbbá a számfejtést Én végzem egyéni vállalkozóként, így a járulékoös költségeim sem hasonlíthatóak össze egy irodájéval. Ez egy szeméklyes kapcsolatot eredményez köztem és megbízóim között. Bármikor hívhatnak, én azonnal válaszolok felmerülő kérdéseikre. Ha bérszámfejtőt keresnek, mindenképpen kérjenek tőlem árajánlatot, vagy személyes megbeszélés keretén belül győződjön meg arról, hogy ezen a szakterületen Én vagyok a legjobb! Részletesebb információk honlapomon láthatóak. www.berszamfejto.gportal.hu Várom jelentkezését: Makkos Judit 06-70-515-57-19

Bérszámfejtés személyhez köthetően.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Pénzbehajtás és Adósságkezelés – Deli-Credit

Köszöntjük Önt cégünk,a Deli-Credit Kft nevében. Társaságunk fő profilja a jogos követelések,kintlevőségek kezelése.Munkánk során nagy hangsúlyt helyezünk az adósok személyes megkeresésére Európa összes országába. Cégünk egyéni megállapodás szerint vállalja a megbízásokat eseti,illetve átalánydíjon.

Pénzbehajtás és Adósságkezelés – Deli-Credit

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Duguláselhárítás

Duguláselhárítás nyomvonal meghatározás NON-STOP Pest megyében

Lefolyó

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.21
lapszabászat

Egyedi bútorokat szeretne? Vállalkozásunk egyedi bútorok készítésével foglalkozik, legyen az minőségi konyhabútorok, iroda és lakás berendezés, bármelyiket is választja, mi megvalósítjuk elképzeléseit. Az elmúlt 15 év során úgy készítettük el minden rendelésünket, hogy minden tekintetben megfeleljen a megrendelőnek. Alapvetően laminált bútorlapok felhasználásával készítjük bútorainkat, de az Ön igényeihez igazodva az alapanyag lehet táblásított faanyag vagy színfurnéros faforgácslap is. Szolgáltatásaink között szerepel a lapszabászat is. Ha Ön magának szeretné összeállítani bútorait vagy csak egy-egy kiegészítőre lenne szüksége, fáradjon be hozzánk, adja meg a méreteket és akár másnap kézhez kaphatja a kért anyagokat. Rendelje meg most egyedi bútorait! Egyedi bútorkészítés.

lapszabászat

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.21
nyomda

http://www.pauker.hu amennyiben a minőségre szavaz. 100 éves hagyományunk, 20 éves múltunk kötelez minket arra, hogy a munkánkat a legnagyobb precizitással végezzük el. A Pauker Nyomdaipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb nyomdaipari vállalkozása. Napi 4 millió 4+4 színes oldal feletti nyomáskapacitásával, nem csak a művészi igényű nyomdatermékek előállításában, hanem a nagy példányszámú nyomtatásban is élen jár, és gépeiből adódóan első sorban az egymenetes 4+4 színes nyomtatásra szakosodott. Vállaljuk prospektusok, katalógusok, reklámanyagok, szórólapok elkészítését.

nyomda

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.14
Business Team Translations Kft.

Fordítóirodánk teljeskörű fordítási és tolmácsolási szolgáltatást kínál a nemzetközi üzleti világ, a multinacionális vállalatok és magánemberek számára egyaránt. A Shell, a Lufhtansa, a Colgate, a Procter & Gamble és az AXA Biztosító évek óta elégedett fordítóirodánk szolgáltatásaival. Az Európai Unió több országában végzünk fordítási és tolmácsolási projekteket. Szakképzett, anyanyelvi fordítóink, tolmácsaink és lektoraink Észtországtól Portugáliáig, Chilétől Norvégiáig behálózzák a világot. Reméljük, Önt is rövidesen partnereink között üdvözölhetjük.

Business Team Translations Kft.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.14
Lacibusz

“Minőségi szolgáltatások: bérlés, kölcsönzés, személyszállítás, transzfer kedvező áron” Cégünk több mint 12 éves múltra tekint vissza a mikrobusz bérlés, kisbusz bérlés ,személyszállítás területén. Sokrétű és színvonalas szolgáltatásokkal állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Európai uniós közösségi adószámmal rendelkezünk, európai szintű szolgáltatást nyújtunk! Pályafutásunk során számos ügyfél tapasztalta már kiváló minőségű munkánk. Visszatérő partnereink pedig tovább adják jó hírűnket.Győződjön meg ön is,nézze meg referenciáinkat. Személyszállítás, mikrobusz bérlés, kisbusz bérlés, buszbérlés sofőrrel. Igényesen felszerelt 9 személyes Ford Transit: 4 zónás klíma-fűtés, Webasto állófűtés, állítható ülések,kartámasz, Tv-DVD-Hifi, USB, Internet.

Lacibusz

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.14
reklámajándék

Nálunk több ezer reklámajándék közül választhat Nincs ötlete mivel kedveskedjen ismerőseinek és üzleti partnereinek? Termékeink között megtalálja, amit szeretne, legyen az egy ötletes ajándék, vagy egy személyre szabott reklám ajándék. Termékeinket az ön ízlése szerint alakítjuk ki. Vállalunk szitázásos emblémázást, amelyet, nagy festett feliratok készítésénél alkalmazunk. Ruházza fel egyedi megjelenéssel táskáját, névjegykártyáját, vagy használja öntapadós matricánál, DVD-nél. Ezen kívül még foglalkozunk hímzéses emblémázással, transzfernyomással és tamponnyomással gravírozással is. akik kisebb méretű tárgyakat szeretnének egyedivé varázsolni. Válass zon a termékeink közül és a minőség garantált Látogasson el weboldalunkra és válasszon reklámajándékaink közül.

reklámajándék

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.14
Otthonbiztonság.hu – kamera szerelés

Otthonbiztonság – biztonságtechnika, ha fontos az ár, ha számít a minőség! Gondoljon a biztonságra velünk, legyen szó kamera szerelés, riasztó szerelés, kaputelefon szerelés szolgáltatásról, díjmentes felmérés és árgarancia Budapesten és Pest Megyében! Mi Ön mellett állunk biztonságtechnikai kérdésekben.

Otthonbiztonság.hu – kamera szerelés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.06
Gázkészülék javítás

Nagyon fontos a biztonság. Én nagyon sokat adok rá, és mivel Budapesten sok dolog történik, jó ha az ember tudja, hogy nem ő az oka annak, ha valami történik. Ezért fontos, hogy gázkészülék javítás Budapest városában jó legyen, és könnyen elérhető. Én interneten kértem segítséget, jöttek is nagy szívesen és segítettek javítani is leellenőrizni a készülékkeket a házamban, hogy biztos legyek a dolgomban. Amúgy is már régiek voltak és rájuk fért egy kis javítás.

Gázkészülék javítás Budapesten

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.06
Hogyan válasszak költöztetőt

A költöztetés célja, hogy az ingóságaink eljussanak sérülésmentesen, adott időben, elfogadható költséggel egyik lakásból a másik lakásba. Nézzük egyenként! Sérülésmentesen, amit a megfelelő csomagolás, a megfelelő szállító jármű és a kíméletes mozgatás, rögzítés biztosít. Adott időben, igen a megfelelő költöztető kiválasztása, a költöztetés időbeni megrendelése nagyon fontos. Az utolsó percben már csak az éppen ráérő költöztetőt hívhatja nem a legalkalmasabbat. Elfogadható költségekkel, kérjen ajánlatot, méresse fel a munkát a költöztetőkkel, és válassza ki a megfelelőt. A weboldalunkon megtalálja az összes költöztetési trükköt, tanácsot, tippet.

Költöztetés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.28
Céginformáció és cégadatbázis

A cégünk által szolgáltatott, a világ több, mint kétszáz országára és minden magyar társas vállalkozásra kiterjedő céginformáció alapú adatbázisunk iránymutatást ad az üzleti partnerek teljesítményének méréséhez. A cégek, vállalkozások számára egyre nagyobb problémát okoz a kintlévőség kezelés és a tartozás behajtás. Az üzleti kockázatértékelés fontos, hogy elkerüljük a nemfizetésekből származó károk kialakulását. A kockázatértékelés során monitoring szolgáltatással figyeljük üzleti partnereit, és akár napi szinten értesülhet a velük kapcsolatos üzleti fejleményekről, amelyek az Ön vállalkozásának pénzügyeit is befolyásol hatják. A kintlévőség kialakulásából származó behajtás folyamatát érdemes megelőzni, mert a felszámolási eljárás során a hitelezők csak kis százaléka jut pénzéhez. A cégünk által szolgáltatott céginformációk alapján összeállított vevőminősítési adatbázis segítségével ezek a folyamatok megelőzhetők vagy elkerülhetők, ha időben értesül a fontos hírekről.

Céginformáció

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.28
Konténerbérlés

Egy konténert rengeteg okból szoktak bérelni. Egyik ilyen ok a garázs. Mivel kevesen találnak elköltözés után rögtön garázst, vagy a ház udvarán nincsen, ezért egy konténer a tökéletes választás ha nem végelegesen, akkor ideiglenesen mindenképp. Ebben kényelmesen elfér egy autó.
http://www.rentacontainer.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.11
Egyedi konyhabútor

Vállaljuk minőségi egyedi konyhabútorok, irodabútorok, gardróbszekrények tervezését kivitelezését 5 év garanciával. Emellett a nálunk megrendelt egyedi bútoráról ingyenes 3D fotórealisztikus látványtervet készítünk, hogy már a bútor elkészítése előtt láthassa, hogy hogyan fog kinézni új bútora a lakásában/irodájában.­
Egyedi konyhabútor készítés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.11
Rendszergazda

Ha meghibásodott a számítógéped és nem akarsz napokig, sőt hetekig várni a javítására, akkor egyszerűen válassz minket. Miért is rohangálnál fel-alá a városban, mikor a megoldás a lábaid előtt hever? Csupán egy telefonhívásba kerül, és egy megbízható rendszergazda rövid időn belül a házadhoz megy, hogy helyben megjavítsa a gépedet. Ez a lehető legegyszerűbb megoldás. Válassz minket és mi mindig a legjobb szakembereinket küldjük majd ki hozzád és természetesen a legrövidebb időn belül! Egy profi rendszergazda minden problémát megold majd, és reméljük, hogy ezután mindig minket választasz, ha gond adódna a számítógépes rendszerrel.
Hívjon minket, ha problémája adódna számítógépével!

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.11
Hajóponyva helyett

Hajója számára a téli “állásidő” lehet a legveszélyesebb.A tapasztalt hajótulajdonosok már tudják, hogy a hosszúra nyúló inaktív időszak, ha helytelenül téliesítünk, megnöveli az elhasználódást és elősegítheti az esetleges meghibásodást. A téli időszakban a hajók állagának megőrzésére eddig a hajó ponyvázás volt, de immár a zsugorfóliás téliesítés az egyik legmegfelelőbb megoldás ! Ez a technológia Amerikában már általánosan elterjedt és kedvelt módja a téliesítésnek! Vállaljuk: motorcsónak, jetski, vitorlás, utánfutó, és egyéb téli védelmet igénylő gép, berendezés téli csomagolását. Hajóponyva helyett válassza zsugorfóliás hajócsomagolást! INGYENES HIRDETÉS!!!Nincs apróbetű, nincsenek költségek, itt tényleg ingyen hirdetési lehetőség!
Hajóponyva helyett

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.11
Konténeres Gyuszi

Olyan a konténer, mint az építőkocka. Úgy lehet összerakni a többi konténerrel, mintha azok már rég óta együtt lettek volna kitalálva. Lehet egymás mellé illeszteni, lehet egymás tetejére illeszteni, ki ahogyan akarja. Egyedül fantázia kell és máris neki lehet fogni összerakni a kirakóst.
Konténeres Gyuszi

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.11
Zárcsere Budapesten

Zárcsere Budapesten és Pesten kiszállási díj nélkül ügyeleti jelleggel. Zárcsere esetén hívja bizalommal mester szakembereinket. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Zárcsere korrekt áron díjtalan kiszállással és munka felméréssel.
Zárcsere budapest

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.11
Cégkatalógus, szakkatalógus

A cégkatalógus azért lett megteremtve, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik nem találnak szakmai segítséget valamilyen gondjuk megoldására. A cégkereső használatával navigálhat a kategóriák és alkategóriák között és adatbázisunkban bármilyen céget megtalál a kertészettől a borászatig, a cukrászattól az üzletekig. Ha valamilyen témában keres segítséget, bátran használja oldalunkon a biztos keresőt. Ha úgy gondolja, hogy cégére ráférne egy kis reklám, bizalommal fordulhat a cégkatalógus csapatához. Amint oldalunkon regisztrálja cégét, a munkatársaink ellátják azt pontos és naprakész információkkal és elérhetővé teszik a netten való keresé sben. Forduljon hozzánk, hogy ismertté tegye cégét.
Cégkatalógus

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.09
Reklámajándékok

Reklámajándék emblémázás – Termékeink közül bármely reklámajándékot választja megrendelése után emblémázva szállítjuk Önnek, illetve veheti át. Minden cég marketingjének egyik legfontosabb eleme a reklámajándékozás. Egy szakmai konferencián, vagy promóciók alkalmával Egy szakmai kiállításon, vagy egy céges rendezvényen egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön hírnevét. A szóróajándékok beszerzését és emblémázását elvégezzük, Ön csak kiválasztja és megrendeli a kívánt terméket és munkatársaink segítenek Önnek, hogy elképzeléseihez és cége arculatához a leginkább illő szóróajándékot válassza.
Reklámtoll

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.08
Minőségi redőnyök értékesítése és beépítése

Szeretne redőnyt az ablakára? Látogasson el honlapunkra és győződjön meg termékeink minőségéről! Az árúkínálatban egyaránt szerepelnek műanyag- és alumínium redőnyök, melyek közös jellemzője a kivételesen hosszú élettartam. Ezt szolgálja a belső, igénybevett alkatrészek kialakítása, mivel ezek alumíniumból és acélból készülnek, hogy a használat során ne sérüljönek, deformálódjanak. Ugyanakkor ezek a termékek kivétel nélkül tökéletes fényzáró hatást biztosítanak, így garantálják a sötét szobát, ami nagyban hozzájárulhat a tökéletes pihenéshez. A nyári kánikulák vagy a téli zimankó idején is remek szolgálatot tesznek, hiszen hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően hathatós segítséget nyújtanak a fűtés költségének csökkentésében. Ne késlekedjen, szánjon rá három percet, látogasson el a honlapra és kérjen azonnali árajánlatot, melyre a válasz egy percen belül megérkezik az e-mail postalábájába!
Redőny megoldások

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.29
Vállalkozás alapítás info

Vállalkozás alapítása bt, kft vagy zrt. formában. A legfontosabb információk egy helyen: törzstőke követelmények, felelősség. Egyetlen személy is alapíthat kft-t? Mennyi a törzstőke minimum? Mikor kell a kft rösztőkéjét rendelkezésre bocsátani?
Vállalkozás alapítás info

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.29
Adótanácsadó információk

Az adótanácsadó fontos szerepet tölt be az adózók költségvetéssel való kapcsolataiban. Az adótanácsadó tájékoztatja ügyfelét a jogszabályi követleményekről, az általa végzett gazdasági események besorolásáról, adózási következményeiről. Az adótanácsadó tisztséghez így szigorú követelményeknek kell megfelelnie: tanfolyamon kell részt vennie, illetve az elsajátított anyagból sikeres vizsgát kell tennie.
Adótanácsadó információk

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.29
Külföldi cégalapítás

Offshore cég alapítására: Mik az offshore cég előnyei? Hogyan biztosított egy offshore cég tulajdonosainak anonimitása? Minden esetben teljesen adómentesek az offshore cég bevételei? Miben különböznek az offshore cégek Cipruson, Belize-ben és a Brit Virgin Szigeteken? Mi a különbség az offshore cég névleges és valós adóterhelése között? Milyen okiratok készülnek el az offshore cégalapítás során? Milyen esetekben érdemes offshore céget használni valamilyen befektetéshez?
Külföldi cégalapítás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.17
Gabtrans

Belföldi fuvar? Bízza a Gabtransra! Raktározási és logisztikai szolgáltatások mellett, belföldi szállítási szolgéltatásokkal állunk rendelkezésére. Fuvarozási megbízását gyorsan, pontosan hatékonyan teljesítjük. Kérje ajánlatunkat még ma – velünk könnyebben célba ér
A Gabtrans az Ön rendelkezésére áll, éjjel nappal
Gabtrans

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.13
Textil,szőnyeg, lakásdísz

A Pigniczki és Társa Bt. 2005 óta foglalkozik rongyszőnyegek szövésével. Gyapjú és egyéb textil alapanyagokból készülnek a lakások díszét jelentő rongyszőnyegek. A Társaságunk rongyszőnyeg kínálata megtekinthető az 1ajandek.hu webáruház rongyszőnyeg aloldalán. Kívánság szerinti méretben is el tudjuk készíteni az igényelt rongyszőnyegeket.

textil.blog.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Eutax Kft., Szeged

A szegedi székhelyű Eutax Kft. első sorban Csongrád megyei, és Dél-Alföldi cégek, egyéni és társas vállalkozások számára kínál teljes körű ügyviteli szolgáltatásokat kezdve az adótanácsadás, könyvelés és könyvvizsgálat szolgáltatásokon át, a bérszámfejtés és adóbevallás készítésig. Munkatársaink a hatályos jogszabályokat naprakészen ismerő, magasan képzett szakemberek, akik az Ön segítségére tudnak lenni bármilyen számviteli vagy ügyviteli kérdésben. Honlapunkon a leggyakrabban felmerülő kérdésekre megtalálja a választ kérdések és válaszok című menüpontunkban.

Könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Webvideó és reklámfilm készítés

Webreklámfilm készítés, stúdió munkák.
Kisvállalkozások számára is elérhető filmes videómarketing megoldások.
Mi az amivel még ma is elképesztően egyszerű kitűnni konkurenciái közül?

Sokan azt gondolják, hogy az igényesen elkészített, weboldalra elhelyezett reklámfilmek és termékbemutatók csak a “nagyok” eszközei a profit növelésre. Pedig ez nem így van!

Ma már bármelyik kis vagy akár mikró vállalkozás is egy közepes újsághirdetés áráért elkészíttethet magának olyan videókat, reklámfilmeket amikkel a látogatóit odaszögezheti a weboldala elé.

Webvideó és reklámfilm készítés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Ügyvéd – Lupovici Ügyvédi Iroda – Budapest

Az Ügyvéd Iroda a klasszikus ügyvédi irodák hagyományait folytatva az ügyfelek öröklési jogi ügyeitől kezdve a céges ügyeken át a peres és büntető ügyekig valamennyi terület képviseletét ellátja. Az Ügyvédi Iroda az ügyfelek igényének megfelelően kiemelt hangsúlyt fektetek a diszkrét és személyes ügyfélkezelésre. Nemzetközi kapcsolatrendszerünk segít minket abban, hogy ügyfeleinknek földrészeken átívelő projektekben segíthessünk szolgáltatásainkkal.

Az Ügyvédi Iroda szoros együttműködést épített ki közjegyzőkkel, könyvelőkkel, könyvvizsgálókkal, magyar és svájci pénzintézetekkel. Mindennek köszönhetően Ügyvédi Irodánk teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Bízunk benne, hogy az Ügyvédi Iroda honlapjának megtekintését követően Önt is ügyfeleink között köszönthetjük majd, és hozzájárulhatunk vállalkozásának sikeréhez, jogvitájának költséghatékony lezárásához. Weboldalunkon szeretnénk bemutatni Ügyvédi Irodánkat, amely azért dolgozik, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokban részesüljenek.

Ügyvéd, Ügyvédi Iroda Budapest központjában

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Konteners sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás)

Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! A részletekért hívjon a 06/20 414-0720-as számon!

Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás)
Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat.

Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás)
Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás.

Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás)
A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására.

Konténeres szállítás rakodással
Gyakran a megrendelőnek nincs ideje vagy lehetősége, hogy maga rakodja a hulladékot a konténerekbe. Ilyen esetekben szívesen biztosítunk rakodót, aki a cipekedést leveszi az Ön válláról.

Konténeres sittszállítás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Cook Reklámstúdió

Cégünk 10 éve alakult, fő tevékenységi körünk a reklám, és a reklám dekoráció minden területe. Komplex reklám szolgáltatásaink közül kiemelten kezeljük:

Gravírozás
Lézer és mechanikus gravirozó gépeinkkel a legkülönfélébb anyagokra tudunk gravírozni. Pl.: réz, rozsdamentes acél, eloxált aluminium, üveg, márvány, különféle műanyagok.

Betűvágás
Öntapadós fólából, különböző vastagságú műanyagokból és fémekből tudunk formákat, betűket vágni, betűvágást felhasználhatjuk reklámtáblákhoz, kül és beltéri reklám dekorációkhoz.

Világító tábla
Többféle technikával készítünk látványos világító táblákat, betűket, grafikákat, kül és beltérre egyaránt.

Felirati rendszer
Irodaházak, iskolák, korházak és egyéb középületek felirati információs rendszerének tervezése és kivitelezése, hagyományos anyagokból, saját fejlesztésű mágneses felirati rendszerünkkel, és az ismert sínrendszerekkel.

Digitális nyomtatás
Nagyformátumú digitális nyomtatónkkal kültéri felhasználásra is alkalmas digitális nyomatokat tudunk készíteni.

Gravírozás – Cook Reklámstúdió

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Asztalos

Modern konyhabútor, minimál konyhabútor, rusztikus konyhabútor, ami pont önhöz illik. Küldje el skiccét, vagy alaprajzát egy elképzeléssel és mi elkészítünk egy látványtervet a leendő bútoráról. Nálunk nincsenek kötött elemek és méretek. Megtervezzük, és legyártjuk az ön számára konyhabútorát.

Asztalos

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Kötelező biztosító váltás

Kötelező biztosítás váltás a Proviti Online Biztosítási Alkusz weboldalán. Segítségünkkel Ön megkötheti a legolcsóbb kötelező biztosítás szerződést online, kalkulátor segítségével. Meglévő szerződését mi határidőre felmondjuk!

Biztosító váltás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Csana Családi Napközi

Ha megtelt a bölcsöde vagy eleve nem is szeretted volna az állami intézményrendszert választani, akkor a legjobb megoldás a családi napközi. A családi napközi egy óvoda és bölcsöde pótló intézmény ahol max 7 fős kiscsoportokban óvónő foglalkozik a gyermekekkel. Családias környezetben házi koszton tartjuk a kicsiket. Rengeteg beltéri és kültéri játék lehetőség. Parkolni a ház előtt lehet, de ha kéred, elmegyünk a gyerekekért és délután haza is visszük. Játékos angolal készítjük a gyerekeket, hogy az egész világ más nyelven beszél. Keresztény alapokon nyugvó statikus értékrendet közvetítünk a kicsiknek, hogy a világ sugallta értérend mögé tudjanak nézni. Szerintünk nincs rossz gyerek, csak olyan akivel még nem találtuk meg a hangot, de eddig minden gyermekkel megtaláltuk a hangot az egyéni motivációt.
Bölcsöde és óvoda helyett a legjobb megoldás a Családi Napközi ( csana ). Ha gyermeke kimaradt az á
llami intézményrendszerből helyhiány miatt, vagy csak magasabb szintű odafigyelésre vágyik, akkor Budapesten, Csillaghegy és vonzáskörzetében hozzánk hozza gyermekét. Egész napos óvónői felügyelet, és finom házi koszttal várjuk a gyermekeket. Kis létszámú csoportokban, kertvárosi környezetben várjuk a gyermekeket. Statikus keresztény értékrend átadásával igyekszünk erős alapokat építeni a gyermekekben.

Csana Családi Napközi

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Esőmester Bt-öntöző

Esőmester Bt-öntöző, öntözőrendszerek, kertépítés, kerttervezés
Cégünket, az Esőmester Bt-t 2002-ben alapítottuk. Tevékenységünket automata öntözőrendszerek telepítésével kezdtük, amelyet már 1997 óta folytatjuk, majd a hazai igényeket megismerve terasz hűtés kivitelezésével bővítettük.
Célunk az elégedett ügyfél. Az automata öntözőrendszerek és a terasz hűtés telepítésekor egyaránt feladatunknak érezzük a minden szempontnak megfelelő rendszer kialakítását és a megrendelő egyedi igényeinek szem előtt tartását.
Esőmester Bt-öntöző, öntözőrendszerek

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Kontinex Kft.- mérlegek

A Kontinex Kft. 1989 óta foglalkozik mobil és helyhez kötött elektronikus mérlegek, mérlegrendszerek gyártásával, forgalmazásával és szervízelésével. A több éves tapasztalatunkkal kiválóan összehangoljuk a megrendelő egyedi igényeit a technikailag minden szempontnak megfelelő szisztéma kialakításával.
Kontinex Kft

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Transzferár nyilvántartás

A vticonsulting Kft. szolgáltatásai egyet jelentenek a minőséggel, a megbízhatósággal, a precizitással és a szakmaisággal. Több éves tapasztalattal vállalunk teljes és egyszerűsített transzferár dokumentáció készítést, vezetői-, és stratégiai tanácsadást.

Transzferár nyilvántartás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Fősped Tehertaxi Kft.

Iroda költöztetés, lakás költöztetés Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében igény szerint csomagolással, rakodással. Fuvarozás, anyagmozgatás kézi és gépi rakodással igény szerint. Nehézgépszállítás komplex gépszállító egységekkel. Házhoz szállítás, áruterítés, lomtalanítás. Tehergépjárművek bérbeadása nagyvállalatok részére.

Fősped Tehertaxi Kft.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Székhelyszolgáltatás

Számtalan esetben előfordul, hogy egy vállalkozás alapításakor nincs szükség fenntartani egy teljes irodát személyzettel és berendezéssel, s emellett fizetni az esetenként akár több százezer forintos bérleti díjat, ill. munkatársak bérét. A családi és az üzleti életet is jobb elkülönülten kezelni. Sokan nem szeretnék otthonukat a vállalkozás székhelyeként feltüntetni, és emellett ott fogadni hivatalos, üzleti leveleiket.
Ezekre a mindennapos problémákra kínál megoldást székhelyszolgáltatásunk. A szolgáltatás vállalkozóknak, vállalkozásoknak nyújt lehetőséget arra, hogy ne kelljen irodát és irodai munkatársat fenntartania, és az így felszabadult pénzt és energiát vállalkozásuk felfuttatására fordíthassák.

Székhelyszolgáltatás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Mesterkell !

Országos, hatékony, egyszerűen feladható, ingyenes hirdetés kis és középvállalkozásoknak:
étterem, szerviz, festő, szerelő, zöldkártya, kőműves, villanyszerelés, gumis, gumiszerviz, duguláselhárítás, burkolás, szobafestő, gázkészülék, gázszerelő, fűtésszerelés, autószerelés, fodrász, ingatlanközvetítő, állatorvos, fogorvos, és így tovább, még sokan mások.

Mesterkell !

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
tárhely szolgáltatás

Szeretne egy komoly,megbízható, korlátlan tárhely szolgáltatást weboldala számára?
Ez nagyon fontos dolog, ugyanis a tárhely szolgáltatás jól működésétől sokat függhet online vállalkozásának sikere. Egy rossz tárhely használata viszont negatívan befolyásolhatja vállalkozása profitját.
Fontos hogy a szolgáltató garanciát vállaljon a pontos működésért, és hogy a szerver leeséseket és más hibákat mely önnek kellemetlen lehet, kiküszöbölje.
Szeretne egy olyan webtárhelyet ami tényleg korlátlan? Nincs lemezterület korlát, sem sávszélesség korlát, sem adatátvitel korlát, és ráadásul olcsó is!

tárhely szolgáltatás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Lakatos munkák

Lakatos munka, zárszerelés, zárnyitás, hevederzárak szerelése. Ajtónyitás most kedvezménnyel. Lakatos munkák Budapesten és a környékben.Lakatos munkák alatt itt elsősorban a biztonsági rácsokat, kapukat, és kisebb munkálatokat kell érteni, melynek szükségessége szintén a biztonság témakörébe tartozik.A biztonságnak és annak érzetének két fő oldala van, az egyik a fizikai biztonság, mely az ember saját területét zárak, rácsok, stb. által védi, valamint ott van a pszichikai biztonság kérdése, mely legalább olyan lényeges.Kisebb lakatos munkák esetén, ahol nem a biztonsági szempontok növelése a cél, hanem vagy a praktikusság, vagy a látvány, nem mindenkinek jut eszébe lakatos segítségét kérni, pedig sokszor ezen múlik a munka minősége.
Legyen szó akár egy virágállványról, vagy egy belső korlátról, esetleg egy apró sárkaparóról a bejárat mellett, a látvány lehet akár romboló, akár felemelő.
Lakatos munkák

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Transzferárazás

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségével transzferár-, pénzügyi- üzletviteli- és stratégiai tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek.

Naprakész tudással, üzleti adatbázisokkal – AMADEUS, ISIS, BANKSCOPE – és a jelenlegi legmodernebb OLAP technológiájú rendszerekkel végezzük transzferár-benchmarking munkáinkat, illetve vezetjük be azokat ügyfeleinknél.

Hosszútávú együttműködések kialakítására törekszünk. Tanácsadó vállalatként számunkra különösen fontos, hogy szolgáltassunk ügyfeleinknek, akik a magyar középvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokon át a multinacionális vállalatokig terjednek.

Partnereinket rendszeresen tájékoztatjuk a szabályozásokkal, ellenőrzéssel kapcsolatos törvényi változásokról, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivataltól és a Pénzügyminisztériumtól érkező értékes információkról és a témában szerzett konferenciák tanulságairól.

Transzferár dokumentáció

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
OLX apróhirdető portál

Az OLX apróhirdető weboldal az online apróhirdetési portálok legújabb generációját képviseli. Az oldalon a hirdetni szándékozók egy egyszerűen kitölthető űrlap segítségével teljesen ingyen helyezhetik el hirdetéseiket. Az apróhirdetés beküldéséhez mindössze egyetlen egy lépés szükséges. A megjelenített apróhirdetések között témák szerint vagy akár városok szerint is böngészhetünk. Az szájt főbb kategóriái akövetkezőek: eladás, jármű, ingatlan, szolgáltatások, állásajánlatok, személyes. Az OLX Inc. egy globális vállalat, hirdető portáljai összesen közel 100 országban vannak jelen mintegy negyven nyelvre lefordított kezelőfelülettel, többek között magyar nyelvű kezelőfelülettel is.
OLX apróhirdetések

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Aqua Mester Kft.

Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es körzetében.
2 órán belüli kiszállás, 0-24-ig a hét minden napján, ünnepnapokon is.
Cégünk vállalja víz-, gáz-, villanyszerelési munkák kivitelezését is rövid határidővel. Előbb utóbb szinte mindenki szembesül a ténnyel, hogy a szennyvíz lefolyó rendszerében valahol dugulás alakult ki. Bizonyára Önnek sem mindegy milyen munkálatok árán sikerül a dugulás elhárítása? A dugulás megszüntetéséhez 10 éves szakmai tapasztalatunkat, és duguláselhárításhoz szükséges legújabb technológiákat kínáljuk Önnek, melyek segítségével bontás nélkül megszüntethető a dugulás.
Aqua Mester Kft.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Kútfúrás

Kútfúrást, víznyelő kutak fúrását vállalom, kedvező áron. Elsősorban Budapesten és környékén, Pest megyében dolgozunk. Helyszínen összeszerelhető és felállítható állvánnyal dolgozunk, kézzel és géppel . Nem szükséges autóval , esetleg utánfutóval beállnunk a telekre . Általában 110 mm-es csővel dolgozunk, esetenként 125-ös PVC csövet rakunk le. Minőségi szűrőt építünk a kútba, ami 0,3 mm-es réselésekkel van ellátva a hosszú élettartam és homokmentes kút érdekében. Ha a kút elkészült, minden alkalommal a saját szivattyúnkkal kitisztítjuk és kipróbáljuk.
Kútfúrás, víznyelő kút

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Ajándéktárgy

Cégünk reklámajándékok forgalmazásával és gyártásával foglalkozik.
Használja ki 10 éves tapasztalatunkat, éljen a közel 200 beszállítónk által elérhető 50.000 reklámajándék nyújtotta széles választékkal.
Kérjen tőlünk árajánlatot ha a legegyszerűbb szóró tollból szeretne 50 darabot, de akkor is, ha valamilyen egyedi ötlete van és azt szeretné legyártani.
Ötletekért látogasson el honlapunkra: www.repetareklam.hu, vagy küldjön nekünk egy fotót az adott termékről és mi szívesen adunk rá árajánlatot.
A termékek emblémázását is vállaljuk, szitázással, tamponnyomással, hímzéssel, gravírozással, vak dombor nyomással.
Reklámajándék

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Kútfúrás, víznyelő fúrás

Kútfúrást vállalok kézzel és géppel! Szigetszentmiklós , Szigethalom, Tököl, Halásztelek , Dunaharaszti, egész Csepel Szigeten, Budapesten és környékén , kedvező áron, minőségi szűrővel . Helyszínen összeszerelhető mobil állvánnyal dolgozunk. Amennyiben megvan a szivattyúja , díjmentesen beszereljük, akár amikor elkészült a kút, akár egy későbbi időpontban. Munkáinkra garanciát vállalunk! Hívjon bizalommal.
Kútfúrás, víznyelő fúrás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Könyvelés, bérszámfejtés

18. kerületi könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére.
Könyvelő irodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet.
Könyvelés, bérszámfejtés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Archiválás, digitalizálás

A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig.
Miért szükséges a digitalizálás?
A DIA felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik;
A VIDEÓK jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból;
A FÉNYKÉPEK a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik;
Az IRATOK tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés.
A MAGNÓ kazetták szintén demágnesezdőnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli;
A BAKELIT lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.
Archiválás, digitalizálás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Jogász információs portál

Portál jogászoknak és joghallgatóknak. Információk jogász képzésről, a jogászpályáról, ügyvédségről, közjegyzőkről, bíróságról, ügyészségről. Mi a jogász képzés főbb sarokpontjai? Milyen lehetőségek vannak szakjogász képzés keretében? Hogyan néz ki a jogi szakvizsga?
Jogász információs portál

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Panama offshore cégalapítás

Panama az offshore cégalapítás helyszínek közül a legmagasabb fokú diszkréciót biztosítja a tulajdonosok számára. Így a cégjegyzék nem tartalmazza a tulajdonosok adait, illetve az alkotmány is védi a banktitkot. Mindezek miatt a panamai offshore cég vagyonvédelmi célok egyik legszerencsésebb eszköze…
Panama offshore cégalapítás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Kft alapítás szabályok

Kft alapítás: információk, kft alapítás menete, kft alapítás költségei, kft alapítás feltételei, kft alapítás banki igazolás nélkül, kft alapítás 1 óra alatt, kft alapítás készpénz nélkül, elektronikus kft alapítás
Kft alapítás szabályok

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
cégalapítás

Cégünk megkönnyíti a német cégalapítást, vagy már meglévő társas vállalkozásoknak, egyéni munkavállalóknak nyújt segítséget hivatalos ügyeik intézésében. A jelenlegi jogszabályok lehetővé teszik a magyar állampolgárok letelepedését, munka vállalását, új vállalkozás beindítását, gépjármű vásárlását. A német ügyviteli rutinnal nem rendelkező magyar polgároknak a hivatalos dokumentumok beszerzése a hatályos Német jogalkalmazás betartása mellett rendkívül nehéz és időigényes feladat. Várjuk leendő partnereinket Budapesti és Müncheni irodánkban ahol díjmentes tanácsadással, jutányos és kifizetődő jogi és könyvelési megbízott ügyvivőinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Forduljon hozzánk bizalommal, mert segítünk német autóhitele ügyintézésében és gépjármű adásvételi eljárásának lebonyolításában is.
cégalapítás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2012.06.04
Rendelhető játszóház

Hagyományörző játszóház rendezvényekre az ország bármely pontjára. Az egész család számára élvezhető népi ügyességi játékok és kreatív kézműves foglalkozások céges rendezvényekre, városi napokra.

Rendelhető játszóház

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!