WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.21
Érdekes weboldalak a hajbeültetésről

hajbeültetés – hajátültetés: A hajhullás, a hajritkulás és a kopaszodás már évezredek óta foglalkoztatja az embereket. Mindíg is próbálták a kopaszságot illetve a hajhiányt valahogyan leplezni, illetve mindíg megpróbáltak újabb és újabb technikákat, módszereket kitalálni annak érdekében, hogy megoldásra leljenek ezen problémákra. Egészen különleges és néha megdöbbentő módszereket vetettek be régen a kopaszodás ellen. Az ókori egyiptomban például kígyó, krokodil viziló és kecske zsírjából készítettek főzetet. De már akkoriban is viseltek parókát egyébként. A hajbeültetésről Hippokratész megfigyelte, hogy a herélt férfiaknál nem jelentkezik a hajhullás és ezt a megfigyelést 1995-ben egy amerikai egyetem kutatása is megerősített, miszerint a kasztrálás megakadályozza a hajhullást. Julius Caesar a babérkoszorújával fedte el homlokát, hogy ne látszódjon a hajhiánya. Ezen módszereken kívül a 20. században aztán rengeteg megoldást kipróbáltak. Ilyen volt például a thermo sapka, a vákumosgép amit a fejre helyeztek stb…Napjainkban a legmodernebb módszereket már magyarországon is alkalmazzák hazánk vezető hajklinikáján a Sikos Plasztikai sebészeten/Hajbeültetés klinikán, ahol kedvező a hajbeültetés ára.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.15
Szépségápolási termékek kedvező áron

Az Avon Cosmetics minőségi szépségápolási termékeit vásárolhatja meg kényelmesen weboldalunk segítségével. A 3 hetente megjelenő informatív Avon katalógus (weboldalunkon megtalálható) több száz aktuálisan megvásárolható terméket tartalmaz. Mondhatjuk azt is, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja a szükségleteinek megfelelő produktumot. A legtöbb szabadalmaztatott eljárással az általunk képviselt márka rendelkezik, így elmondhatjuk, hogy a szépségipar igazi úttörői vagyunk. Legyen bármilyen kérdése a termékekkel kapcsolatosan, vegye fel bátran a kapcsolatot Avon tanácsadóinkkal akik szakmai tréningjéről az Avon Buda pest Info rendszeresen gondoskodik, mégpedig azért, hogy Kedves Vásárlóink a lehető legprofesszionálisabb kiszolgálásban részesülhessenek.

Avon

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.06
Műkörmös kereső

Műköröm.hu, a műkörömre vágyók és műkörmöseik internetes találkozóhelye. Ha műkörmöst keresel, feltétlenül térj be hozzánk. Oldalainkon gyakorló műkörmösök mutatkoznak be elérhetőségükkel, munkásságukkal. Az általuk feltöltött műkörmös képeken keresztül megismerheted kézügyességüket, szakmai tapasztalatukat, naprakészségüket. És rögtön be is jelentkezhetsz a következő időpontra.

Műkörmös kereső

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.16
Műköröm galéria és köröm

Műköröm képek galériája és minden más amit egy leendő és egy haladó műkörmöst érdekelhet. Trendek események ismertetése. Műköröm képek galériája és minden más amit egy leendő és egy haladó műkörmöst érdekelhet. Trendek, események ismertetése. Ha már nincs senki, aki segítene gyakorolni, tanácstalan vagy mit hogyan csinálj, esetleg nem vagy tisztában a trendekkel, akkor itt a lehetőség, hogy gyakorolj szakértők segítségével. Műköröm minták és azok leírása, technikák bemutatása, tippek és trükkök a műköröm készítés világából.

Műköröm galéria és köröm

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Szépségápolási termékek

A weboldal azért jött létre, hogy az Avon, Magyarországon is forgalmazott termékeinek megvásárlási lehetőségét biztosítsa a kedves érdeklődőknek. Érdemes a weboldalt gyakran látogatni mert az akciók hétről hétre változhatnak. Kínálatunkban a minőségi kozmetikumoktól a professzionális szépségápolási termékekig szinte minden megtalálható. Ha bármilyen kérdése lenne az Avon termékekkel kapcsolatban forduljon bátran Avon tanácsadónőnkhöz.

Avon

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Hajhosszabbítás és hajdúsítás Budapesten

Hajhosszabbítás és hajdúsítás kizárólag 100%-os humán eredetű póthajakból a Beauty Corner szépségszalonban Budapest harmadik kerületében. Alkalmazott technikák: hajhosszabbítás hőillesztéssel, hajfelvarrás, ragasztócsíkos (Plus Use technika) és csatos hajhosszabbítás.
A szépségszalon egyéb kapcsolódó szolgáltatása:
- Hajhosszabbítás tanácsadás: amennyiben nem tudja eldönteni, hogy melyik hajhosszabbító technikát válassza, vagy kérdése merülne fel, mi választ adunk kérdéseire!
- Hajhosszabbítás oktatás: hajfelvarrás, és hőillesztéses hajhosszabbító tanfolyamok.
Hajhosszabbítás indiai és európai hajakból többféle technikával Budapesten a Beauty Corner Szépségszalonban.

Hajhosszabbítás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
SzépségSarok

SzépségSarok szalonunkban számos szolgáltatás közül lehet válogatni: Fodrászat, Hajhosszabbítás, Fekvő infraszauna, Flabelos- fogyasztó fitness gép, Gépi Mélyizom Tréning, Luxus Aranykezelés, Botox hatésú ránctalanító Arckezelés, Mélytengeri iszappakolás, Arckezelés GIGI-vel, Végleges Szőrtelenítés, Szőrtelenítés Cukorgyantával, Műköröm készítés, Manikűr, Pedikűr. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

SzépségSarok

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Műköröm alapanyagok

Diamond Nails online műköröm kis és nagykereskedés. Műköröm világmárka alapanyagainak és kellékeinek webáruháza. Profiknak és kezdő műkörmösöknek, otthoni felhasználóknak is ajánljuk termékeinket manikűrhöz, pedikűrhöz egyaránt. Webáruházunk folyamatosan bővül, új termékekkel várja kedves vásárlóinkat. Körömdíszítő köveink, csillámporaink, díszeink folyamatosan bővülnek, így biztosan megtalálhatja a kedvére való műköröm mintához vagy díszítéshez a megfelelő díszt.
Díszítéshez, műköröm minták elkészítéséhez elengedhetetlen színes zselék és színes porcelánporok széles választékát kínáljuk.
Vásárlóink figyelmébe ajánljuk a Heti akciók menüpontot, ahova hétről hétre más termékek kerülnek. Ha valamilyen terméket olcsóbban szeretne megvásárolni, iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra; e-mailben értesítjük Önt, ha az adott termék akciós.
Műköröm

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Műkörmös tudakozó

Műköröm és szépségszalon katalógus. Sok hasznos szolgáltatásával segíti tagjait a szakmai és üzleti sikereik elérésében.
A leendő vendégeid könnyebben megtalálnak majd ebben a városonként rendszerezett katalógusban. Az internet már számos lehetőséget kínál, s a címek, s szolgáltatók megkeresése már ezáltal jóval könnyebben megtehető. Nem kell újságokból kutatni hol, melyik szépségszalon tart éppen nyitva, s legtöbbször nem is tudjuk az árat, na meg a szolgáltató személy nevét, csak épp valamilyen fantázia név, vagy épp a cég neve szerepel a hirdetésben. Itt teljesen más fog a vendég szeme elé tárulni. Könnyen megnézheti ajánlatodat áraidat, bemutatkozásaidat munkáidat, s érdeklődhet nyitva tartásod iránt , vagy épp egy új szolgáltatásod után. Kedvezménykártyáiddal még több vendéget csalogathatsz üzletedbe.
Műkörmös tudakozó

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Műköröm képek

Műköröm díszítés képek step by step képsorozat és leírás. Olvashatsz trendekről, alkalmazási technikákról, helyes használatokról a műköröm építéssel kapcsolatban. Ünnepi, alkalmi ötleteket meríthetsz, különféle díszítési technikák segítségével. Képekben és hozzá tartozó leírások segítenek egy szép műköröm elkészítésében. Műköröm minták melynek készítőik közül kezdők és profik is megtalálhatóak. A műkörmösök munkái a világ minden tájáról láthatóak, még a tengeren túlról is. Képek mely segítségével ötletek kaphat leendő díszítéséhez.

Műköröm képek

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Szilvia műköröm minták

Műköröm díszítés bemutató minták képekben és a hozzájuk tartozó szöveges leírás ahogyan készítettem. Műköröm díszítés bemutató minták képekben és a hozzájuk tartozó szöveges leírás ahogyan készítettem. A díszítésekhez használt eszközök leírása, valamint azok helyes használatáról. A képek és leírások az egészen egyszerű mintáktól a bonyolultabb díszítési technikákig. Ötletekkel és hasznos tanácsokkal. Termék bemutatók és tájékoztatók, hogy mit mire célszerű használni és hogyan, milyen technikával.

Szilvia műköröm minták

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!