WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.17
http://www.szynaka.hu

A Szynaka Meble teljes bútor kínálata, a PrestigeLine és a Trendline bútorkatalógusok választéka webáruházunk kínálatában. Online bútor webáruház, kiszállítással, igény szerint összeszerelve, vagy helyszíni összeszereléssel. Keresse online katalógusainkat! A PrestigeLine katalógusban a fa fronttal készült minőségi bútorokat, a Trendline katalógusban a bútorlapból készült bútorokat találja. Választhat a PDF formátumú bútor katalógus, vagy az online, flash alapú, lapozható katalógusokból is!

Szynaka.hu Online bútor webáruház

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.04.28
BN Irodabútor

A BN Irodabútor kínálatában megtalálható minden, ami egy igényes, modern iroda komplett berendezéséhez szükséges lehet. A törökbálinti MAXCity-ben található irodabútor szaküzletben kedvező áron találhat jó minőségű irodabútorokat, amelyekhez udvarias, vevőorientált kiszolgálás is társul. Egy újonnan induló iroda komplett berendezésének a megtervezésében is örömmel nyújtanak az eladók segítséget, ötleteket. Igaz ugyan az üzlet irodabútor kínálata a honlapon is megtekinthető, de személyesen megtekintve még meggyőzőbb a színvonal, ezért javasoljuk, hogy látogasson el az üzletbe mielőbb személyesen.

BN Irodabútor

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Minden ami koktél.

“Minden ami a koktélokkal kapcsolatos, az alapanyagoktól a mixertanfolyamokig. Nálunk mindent megtalálsz egy helyen. Nézz körül az oldalunkon – keresgélj, szórakozz, tanulj, rendelj online. Ismerkedj a termékekkel, ha szükséges kérdezz bátran, mi készséggel állunk rendelkezésedre.Termékeinket személyesen is megtekintheted, illetve megvásárolhatod üzletünkben.Cím: Budapest 1093 Közraktár u 12/A Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig 10.00 – 19. óráig / Szombaton 10-15 ig Telefonos ügyelet: munkanap 9:00 – 17:30 óráig. Telefonszám:0630/3142574″

Koktélkereső

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Ász-Bónusz Élelmiszer Üzlet

Boltunk 2005 óta a CBA franchise részeként működve áll a környéken élők szolgálatában. A vevők mindennapi szükségleteinek kielégítését tűztük ki feladatul, és a nálunk történő napi bevásárlásokhoz igazítottuk folyamatosan megújuló árukészletünket. Üzletünkben nagy hangsúlyt fektetünk az áruk beszerezése alkalmával a frissességre, így üzletünkben Ön mindig friss, és olcsó zöldségeket, felvágottakat, és a pékáruk széles palettáját találhatja.

Ász-Bónusz Élelmiszer Üzlet

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Redőny és reluxa kereskedés

Honlapunkon nagy felhozatalból válogathatnak az érdeklődők redőnyöket és reluxákat. Különféle megoldást ajánlhatunk akár műanyag redőnyt, akár alumínium reluxát keres, attól függően, hogy mi az elvárása. Esetleg most építkezik, vagy helyrehoz, látogasson el oldalunkra, nálunk feltehetően megtalálja a számítását. Mostanság már szinte alapvető elvárás lett az energiahordozók ésszerű felhasználása. Lakókörnyezetünk esetében ennek egyik megjelenési formája a hőszigetelés, mivel ezen megoldással télen is és nyáron is spórolhatunk. Pozitív tényezőként vehetjük figyelembe még azt is, hogy a redőny megnehezíti az ablakon keresztül történő ártó behatolásokat, lecsökkenti az utcai zajokat, pluszban még otthonunk külsejének mutatósabbá tételéhez is hozzásegít. Ha pedig reluxa felszerelésén gondolkodik, okvetlenül nézze meg termékkínálatunkat, ugyanis nagy színskálával várjuk látogatóinkat. Reluxa kínálatunkban vélhetően megleli az Önnek megfelelő típust, legyen az pl. bovdenes vagy motoros állíthatóságú.

Redőny ár

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.21
Babzsák centrum

A Babzsákcentrum műhelyében folyamatosan fejlesztjük babzsák bútorainkat és arra törekszünk, hogy minél jobb, kényelmesebb és érdekesebb formákat alkossunk Neked. Nagyon szívesen fogadjuk egyedi kéréseidet, hiszen álmaid megvalósítása az igazi kihívás számunkra.

Babzsák centrum

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.14
Anikó bútor

Vállalkozásunkat 1995-ben kezdtük. Kezdetben egy 130 m²-es bérelt létesítményben működött. Gazdálkodásunk során folyamatosan javult, növekedett az árukészletünk és napjainkra már egy saját tulajdonban lévő 300m²-es alapterületű 2 főt foglalkoztató bútorüzletté fejlődött. Az egyre növekvő keresletnek köszönhetően széles áruválasztékkal rendelkezünk, igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Anikó bútor

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.06
Luda kft

Cégünk 2001-ben alakult, szaniter Impor fő tevékenységi körrel. Kezdetben, mivel a termékek bemutatását illetően lehetőségeink szűkösek voltak, partnereink jórészét nagykereskedők, viszonteladók voltak. Napjainkban – mivel azóta saját bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezünk – szívesen szolgálunk ki egyéni vásárlókat is. Telephelyünk és üzletünk Csepelen található, itt egy bemutatóteremmel is állunk az érdeklődők rendelkezésére. Igyekszünk a fürdőszoba felszerelés és berendezés teljes palettáját megjeleníteni, és raktárról hozzáférhetővé tenni, a burkolóanyagokon kivételével.

Luda kft

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.29
Használt raktérhűtő berendezések

Cégünk elsődleges profilja a raktérhűtős piacon fellelhető új berendezések forgalmazása, használt raktérhűtők adás-vétele. Az általunk forgalmazott használt gépek egytől egyig megbízható forrásból származnak, átvizsgálásukra, felújításukra nagy gondot fordítunk, így megbízható társa lesz az üzleti életben. Az új és a használt raktérhűtők közötti dillemára mi tudjuk a megoldást, minden érdeklődőnek készséggel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk a legjobb megoldást kiválasztani. A megbízható, problémamentes hűtve szállítás több befolyásoló tényezőtől függ, ezért forduljon hozzánk bizalommal, hogy szakemberünk felvegye Önnel a kapcsolatot és segítsen a legjobb opció kiválasztásában. Viszonteladói partnerként képviseljük Magyarországon a Zanotti S.p.A. olasz raktérhűtő berendezéseket gyártó és forgalmazó céget, mely a Carrier és a Thermo King márkák mellett egyre nagyobb piaci részesedét követel magának.
Raktérhűtés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.10
ENVIROTOOLS Bt. – talaj, talajvíz, felszín alatti víz, felszíni víz, talajlevegő, talajnedvesség

ENVIROTOOLS Bt. Székhely: 2624 Szokolya, Petőfi S. u. 8. Postacím: 8000 Székesfehérvár, József A. u. 2/D Tel.: +36-30-346-1173, +36-30-251-0982 Fax: +36-22-329-109, +36-27-375-287 Email: envirotools@envirotools.hu Web: www.envirotools.hu , www.vizszintmero.hu Cégünk elsősorban környezetvédelem, geológia, hidrogeológia, geotechnika, talajmechanika területén használatos műszerek, eszközök forgalmazásával foglalkozik Másik fő tevékenységi körünk környezetvédelmi, geológiai és hidrológiai szakértések, tervezések készítése, valamint kármentesítés, fúrás-kútépítés és egyéb kivitelezési munkálatok. Főbb termékeink: Felszín alatti vizek: Kézi vízszintmérő műszerek, Dataloggerek (automata vízszintregisztráló és vízminőség regisztrálók), Szénhidrogén vastagságmérők, Felúszómérők, Kútszelvényezők (T, pH., vezetőképesség, redox potenciál., stb.), Vízminta-vevő szivattyúk, Perisztatltikus szivattyúk, Inerciaszivattyúk, Csőbúvárszivattyúk, (frekvenciaváltóval), 12 V-os mini búvár szivattyúk, Bailerek, Olajlefölözők, szkimmerek, Sztrippelők Felszíni vizek: Felszíni víz- és lebegőanyag mintavételi eszközök, Mederüledék mintavételi eszközök, Folyóvízi vízsebesség-mérés, hozam-meghatározás Talaj: Kézi talajfúrók és mintavevők, Motoros talajfúrók és mintavevők, Talajhőmérők Talajgáz: Komplett talajgáz mintavételi rendszerek Talajszennyezettség vizsgáló terepi gyorstesztek: TPH, PCB, klórozott CH, stb., Hordozható XRF talajok és egyéb mátrixok toxikus fém tartalmának azonnali terepi meghatározásához Geotechnikai eszközök Meteorológiai eszközök Geofizikai eszközök: fajlagos geoelektromos ellenállásmérő – VESZ, Természetes gamma sugárzás mérő szonda, saját potenciál mérő szonda – SP Kárelhárítási lokalizációs felitató anyagok: lapok, kendők, tekercsek, hurkák, kígyók, úszógátak, szórható felitató anyagok Keywords: környezetvédelmi eszközök, vízszintmérő, vízszint mérő, szénhidrogén vastagság mérő, szénhidrogénvastagság mérő, szénhidrogén vastagságmérő, olajvastagság mérő, interface, interfész, határfelület mérő, felúszómérő, vízszintregisztráló, vízszint regisztráló, datalogger, talaj, talajvíz, felszínalatti, víz, mintavétel, olajlefölöző, lefölöző, olaj, kárelhárítási lokalizációs felitató anyagok, mitavételi, kármentesítő, szivattyú, kármentesítés, szénhidrogén, geológuskalapács, lupe, binokuláris, szetereó, mikroszkóp, geológus, kalapács, munsell, színskála, kézi, talajfúró, fúróberendezés, fúró, talajlevegő, talajnedvesség, talajpára, talajoldat, talajgáz, sztrippelő, sztripper, kolonna, BPR, aktívszén, aktív szén, szkimmer, skimmer, scavanger, scavenger, skimrite, skimmrite, olaj, szeparátor, olajszeparátor, fázisszeparátor, olajleválasztó, talajmechanika, geotechnika, DIN, könn yű, középnehéz, nehéz, verőszonda, szonda, DPE, dual phase extraction, kétfázisú extrakció, bioslurping, Bio-Slurping, talajlevegőztetés, SVE, soil vapour extraction
ENVIROTOOLS Bt. – talaj, talajvíz, felszín alatti víz, felszíni víz, talajlevegő, talajnedvesség

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.17
Vibrátor

A vibrátor fa11osz alakú, általában a nők által használt sze*uális segédeszköz, amely segítséget nyújt a sze*uális örömszerzésben.
Vibrátor

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Bács-Zöldenergia Kft.

A Bács-Zöldenergia Kft. fő tevékenységi köre a megújuló és alternatív energiaforrások felhasználásához alkalmas termékek értékesítése. Termékkínálatunkban megtalálható szinten minden ma elérhető termék, a napkollektor, napelem, hőszivattyú és szélgenerátor, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Oldalunkon részletesen bemutatjuk a megújuló energiaforrások felhasználásának lehetőségeit, és az ehhez alkalmas termékeket. Látogassa meg honlapunkat, és győződjön meg róla személyesen, hogy hosszú távon megéri a környezetbarát energiaforrások használatára áttérni.

Napkollektor, napelem, hőszivattyú

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Napelem

Ha nem tud választani a sokféle napelem közül akkor nézze meg ezt az oldalt, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat várja a jelentkezését, hogy napelem témában segítségére legyenek. Ne szalassza el ezt a lehetőséget. Napelem szerelés és telepítés egy helyen. Gyorsan nézze meg, nehogy lemaradjon!

Nincsen még Önnek napelem a tetőn?

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Thule tetőcsomagtartó

Célunk a széleskörű vásárlói igények magas színvonalon való kielégítése, elsősorban Thule tetőcsomagtartók és szállítóeszközök forgalmazásával foglalkozunk, mindezt a legkedvezőbb árakon. Szolgáltatásaink közé tartozik a vásárló igénye alapján történő termékek felszerelése és házhoz szállítása.

Fő csoportjaink a szállító eszközök:

- Thule Tetőcsomagtartó rendszerek: több mint hatezer autótípushoz

- Professzionális Thule tetőcsomagtartó rendszerek: létra szállító, csomagtámasz, csőbox, stb…

- Thule Tetőboxok: több méretben és színekben kapható

- Hóláncok

-Thule Kerékpártartók. tetőre, vonóhorogra, hátsóajtóra

- Egyéb kiegészítők: Thule csomagtértálca, belső utastér kiegészítők.

Várjuk szeretettel kedves régi és új vásárlóinkat.
Thule World

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!