Ipar

Weboldalak:

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Nagy teljesítményű daruk

A Konrád Daru Magyarország egyik legnagyobb daru forgalmazó vállalkozása. A cég telephelyén többféle típusú és teljesítményű daruból válogathatnak azok akik vásárolni szeretnének. Mivel a cég daruzást is vállal, így nem csak vevők fordulnak meg a Konrád Darunál, hanem olyan építtetők is, akik nem szeretnének saját darukat fenntartani, hanem inkább ezt a részmunkát kiszervezik más cégnek. A daruzási szolgáltatás nagy előnye, hogy mind a darut, mind a kezelőszemélyzetet a Konrád Daru biztosítja, így az építtetőnek ezek egyikéről sem kell gondoskodnia. Árajánlatért keressen meg minket személyesen, vagy küldjön nekünk üzenetet a konkrét feladat részletes leírásával.

daru

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Automatikus tengelykapcsoló

Automatikus. Ha ezt a szót halljuk akkor valami jó, kényelmes dolog jut az eszünkbe. Persze általában. Itt vásárolható automatikus tengelykapcsoló olcsón . Nos ezzel a mondattal gondolom le is vettem a vásárlókat a lábukról. Mert nem elég, hogy automatikus is ez a kis eszköz de még olcsó is. Használja ki ön is ezt a lehetőséget, mert nem minden nap fog ez megadatni és nem is bárkinek.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Ganzair Komrpesszortechnika Kft.

A Ganzair Kft. a Ganz-gyárak hagyományainak egyik folytatójaként sűrített levegő és gázok előállítására, kezelésére szolgáló gépekre és berendezésekre (kompresszor) szakosodott.
Termékeink: ipari infrastruktúrához kapcsolódó kompresszorok (gázkompresszor, csavarkompresszor) és utókezelő berendezéseik, szárítók, szűrők és légtartályok, járművek fékkompresszorai, kompresszorok távfelügyeletét ellátó vezérlőrendszerek, energia-visszanyerő rendszerek. Komplett rendszerek tervezését és telepítését is vállaljuk. Kisüzemi és egyéni felhasználásra szánt olcsóbb kompresszorok széles választékával is várjuk ügyfeleinket. Az általunk forgalmazott gépek helyszíni telepítését, karbantartását és szervizelését is vállaljuk. A Ganzair Kft. kínálatában szerepel villamos energia előállítására alkalmas dízel és gázmotoros áramfejlesztő berendezés, aggregátor is.

Kompresszor, áramfejlesztő

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Textil termékek blogja

Cégünk textil termékek előállításával és kereskedelemmel egyaránt foglalkozik. Társaságunk tevékenységi köre a textiliparhoz kötődik, gyártási főprofilja az autóüléshuzat-készítés, a díszpárnavarrás, valamint a rongy- és gyapjúszőnyegszövés. A blogban a főbb termékienk bemutatására kerül sor.Társaságunk tevékenységi köre a textiliparhoz kötődik, gyártási főprofilja az autóüléshuzat-készítés, a díszpárnavarrás, valamint a rongy- és gyapjúszőnyegszövés.

Textil termékek blogja

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!