Internet

Weboldalak:

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Könyv ajánló lap

Régi és új könyveket, cikkeket, verseket, filmeket, zenéket bemutató kulturális oldal. A könyvek között – csakúgy, mint a többi rovatban – kötelező darabokat, klasszikusokat, modern műveket egyaránt megtalálhatunk. A művek rövid, hangulatos leírásán kívül elérhető a lapon egyes mozik, filmklubok műsora is. Az ismertetett művek kiválasztása teljesen szubjektív módon, mindenféle rendszert vagy logikát nélkülözve történik. Történelmi kronológia a kezdetektől, retrospektív folyóiratszemle, magyar folyóirat repertórium, a magyar tudomány tudományos folyóiratainak összefoglaló katalógusa. Hírek önkényes válogatásban.

Könyvek

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
cms tárhely

Fizetett már olyasmiért amit igazából nem is vett igénybe? Nálunk elegendő csak azért fizetnie amit ténylegesen igénybe is vesz. Célunk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Az alábbiakat tekintse ízelítőnek kínálatunkból, eltérő igényeit is rugalmasan kezeljük. Minden tárhely opciós lehetőségekkel bővíthető.

cms tárhely

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Logó és arculattervezés a Civertantól

A Civertan Bt. grafikai stúdióként indult, később tevékenységünk kiegészült web fejlesztéssel és tervezéssel, keresőoptimalizálással weboldalak professzionális népszerűsítésével. Több mint 50, cégünk által üzemeltetett startlapunkon és számos blogunkon keresztül a keresőoptimalizálás egyedi lehetőségét nyújtjuk ügyfeleink számára.
Egy vállalkozás logójának azonnal felismerhetőnek és azonosíthatónak kell lennie. A grafika legyen egyedi, és látványában közvetítse a céged tevékenységét, elképzeléseit, céljait, ugyanakkor legyen alkalmas arra, hogy többféle formában megjelenhessen – nyomtatva, az interneten, vagy akár pólókra hímezve is. Úgyhogy mielőtt döntesz, gondold végig az alábbiakat.
Arculattervezés
Megbízóink igényei szerint számos alkalommal módunk nyílt részleges, vagy teljes arculat fejlesztésére. Legnagyobb ilyen megbízásunkat több mint hat éve végezzük, évről évre megújuló, mégis konzisztens megjelenést biztosítva a Zempléni Fesztiválnak. Számos logót, vállalati arculatot és ehhez kapcsolódó kiadványt és webdesign fűződik cégünkhöz.
Grafikai tervezés
Grafikai munkánk között az egészen kicsi megbízásoktól, mint névjegyek, vagy szórólapok egészen a nagy, teljes kampányt átfogó, minden eszközre kiterjedő munkákon át, az egy alkalomra szóló, de rendkívül különleges feladatokig sok minden megtalálható. Így fenntarthatósági jelentés, művészeti fesztivál arculati és kommunikációs feladatai, ügyfél megbízásra készített könyv (teljes gondozás: írás, kiadványszerkesztés, nyomdai kivitelezés, terjesztés), különleges két dimenziós várostérképek és még sok egyéb.

Logó és arculattervezés a Civertantól

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Weboldal készítés

Weboldal készítés havi 1.600 Forint + ÁFA. Egy évig ingyen – a Budapest Bank csomaggal! Kezdje internetes megjelenését a StartAdminnal! Kiváló eszköz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Költségkímélő webes megjelenés!

A StartAdmin programcsomagja az alábbi elemeket tartalmazza:

- Domain név regisztráció és fenntartás;
- Céges e-mail postafiók;
- Akár néhány nap múlva működő weboldal;
- Standardoknak megfelelő weboldal stílusok közül választhat, vagy egyedi igényei alapján elkészítjük egyedi weboldalát [csomagok,áraink];
- Adminisztrációs kezelőfelület kap honlapja szerkesztéséhez;
- Ha elakadna, személyes és élő telefonos szakmai ügyfélszolgálat áll rendelkezésére.
http://startadmin.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Egyedi honlapok készítése

Az Inteliart Média Kft. 2001 óta működik az internetes piacon. Az eltelt évek alatt számos kis és nagyobb vállalat online fejlődését segítették elő. Fontosnak tartjuk minden ügyfelünk egyedi igényeit, ebből kifolyólag nem sablon alapú honlapokat készítünk. Személyre szabott online megoldásainkkal igyekszünk ügyfeleink igényeinek 100%-osan megfelelni.
A honlapkészítés elsősorban marketing- és célorientált munka. Fontos, hogy minden munkafázist pontos tervezés, körültekintés előzzön meg. Ez azonban nem csak a mi feladatunk, Önnel együtt kell meghatározni a weblap feladatát, céljait, ezt megformázva válhatnak közös céllá.
A weblapok az internetes vállalkozások üzlethelyiségei, bemutatótermei, ez akkor hatékony, ha központi helyen található, a látogatók kellemesen érzik magukat az oldalon, és mindent megtalálnak, amire szükségük van.
Egyedi megoldásaink, szakmai tapasztalataink garantálják, hogy ügyfeleink
online felületei, nem egy lesz a sok közül, hanem irányt mutat a piac többi szereplőjének.
Közös céljaink elérését válogatott és elismert szakemberek segítik, indokolt esetben problémamegoldó találkozót szervezünk az adott területek legjobbjaival.
Az új trendek és technológiák szintén az eszközpalettánkat gazdagítják, hiszen itt is, mint minden más egyéb témában a fejlődés, tanulás az online szakma elengedhetetlen kelléke.
Partnereink büszkék közös sikereinkre és pozitívan értékelik a közös munkánkat.

Inteliart Média

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Tárhely, domain, maxer.hu

Minőségi, gyors, olcsó tárhely és domain regisztráció (többféle végződéssel) a MAXER-től már 7 éve. Több ezer ügyfelünk elégedett szolgáltatásunkkal.
Ideális tárhely drupal, joomla, wordpress oldalak futtatására. Magas rendelkezésre állású szerverek és non-stop ügyfélszolgálat.
A testreszabható php beállításoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak tárhelyeink wordpress, joomla és drupal rendszerek futtatására. Mindig a legfrissebb stabil php 5 működik szervereinken. Rendszeres adatmentésünk révén az adatvesztés gyakorlatilag kizárható. Weboldalunkon több tárhelycsomagból választhatnak leendő és új ügyfeleink. Katt: http://maxer.hu

Tárhely, domain, maxer.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Weblapvarázsló

Minőségi weblap tárhely és Webshop, teljeskörű domain regisztrációs
ügyintézés, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amihez igazán ért

Alapos piackutatást végezve, létrehoztuk Ügyfeleink részére egy olyan tárhely csomagot amely a lehető legtágabb megrendelői igényeket kielégíti, legyen szó egy néhány lapból álló profil oldalról, egészen a webárúházakon át a komplett CMS rendszerekig, kiszolgálja igényeit. Mindezt rendkívűl kedvező áron kínáljuk.
weblapkészítés, weblaptervezés, domain , tárhely,webtárhely,ftp tárhely,email tárhely,cpanel,domain regisztráció,domain.

Miért éri meg Önnek nálunk tárolni weboldalát és regisztrálni domain címét?
Miért bosszankodna? – drága kritikán aluli szolgáltatókkal, levél szeméttel, weboldalát megtámadó vírusokkal, átláthatatlan kezelhetetlen tárhelyekkel, lassú elérhetetlen szerverekkel, ha elege van ezekből vagy meg szeretné magát kímélni olvas
son tovább…
Weblapvarázsló

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
MSNFan

Szeretnél több ezer smiley/emoticon közül választani? Vagy több száz animációt letölteni? Esetleg skinekkel, scriptekkel, programokkal szeretnéd színesíteni MSN-ed? Vagy csak egyszerűen egy jó társaságra vágysz? Gyere és Regisztrálj, majd válassz a rengeteg MSN letöltés közül!
MSN Nevek

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Háttérképek

Szeretne egy remek háttérképet számítógépjére vagy laptopjára? Keres, de nem talál monitorjának megfelelő felbontású háttérképet? Ha bármely kérdésre a válasz igen akkor látogasson be hozzánk. Nálunk képernyőfelbontás szerint vannak kategorizálva a háttérképek. Emellett csupán minőségi számítógépes háttérképek kerülnek fel az oldalra. Mire vár még? Találja meg nálunk az Önnek megfelelő Háttérképet.
Háttérképek Számítógépre

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Bérelhető honlapok

Felmerülhet a kérdés miért is béreljen az ember webes alkalmazást, ahelyett, hogy megvenné?

Egy webes alkalmazás, vagy akár egy weboldal nem olcsó mutatvány. Nem biztos hogy induló vállalkozás megengedhet magénak, néhány 100 ezer forintos kiadást, a céges weblapra.

A bérelhető webes alkalmazásoknak (honlap, ingatlan kezelő rendszerek, nyilvántartó szoftverek, webáruházaknak), pont ez az előnye. Önnek nem kell nagy összegű beruházást eszközölni azért, hogy profi jó minőségű honlapja legyen, ami profitot termel. Éves díjfizetés ellenében, hűség időszak vállalással mi elkészítjük önnek, az álmai weboldalát. Mi a minőségből nem engedünk! A weboldal hasonlóan jó minőségű és keresőbarát felépítésű lenne, mint amiért sokszor ennyit fizetne. Az egyedi web-design-ről sem feledkezünk el. A weblap grafikai megjelenése hűen tükrözi az Ön cégének a tevékenységét!

Most valljuk be őszintén, melyik vá
llalkozás indul nagyobb sikerrel? Amelyiknek van weblapja és az ügyfelek a nap 24 órájában elérik az információkat róla, vagy az akinek nincs? Ön kihagyna egy ilyen alkalmat?
Bérelhető honlapok

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
SEO Honlap Győr

Szeretne egy olyan honlapot, ami tényleg profitot termel anélkül, hogy különösen nagy erőfeszítéseket kéne tenni a népszerűség érdekében? Unja már, hogy a konkurencia folyton lekőrözi, és szeretne Ön is a keresőben az élre törni?

A megoldás a profi keresőbarát, keresőoptimalizált szemlélettel készült tartalomkezelő rendszerben van. Ezekben a rendszerekben Ön a tartalmat folyamatosan frissítheti, internetről bejelentkezve. A rendszeresen frissített informatív weboldal, a keresők számára is értékes portéka! Ezáltal ön nagyobb eséllyel indul egy jó helyezésért a keresők találati listájában.

Törjön ki a weblapok szürkeségéből! Legyen egyedi, profitot termelő szerkeszthető, keresőoptimalizált weboldala! Ne bízza a szomszéd Pistikére, keresse a szakértőket, akik már több száz sikeres weboldalt építettek.

Elérhető árak és profi minőség jellemzi a munkáinkat!
SEO honlapkészítés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Győri honlapkészítő

Mi a csillanas.hu egyedi webes szoftverek tervezésével és fejlesztésévei is foglalkozunk. 10 év fejlesztési tapasztalattal és megannyi alkalmazással a hátunk mögött bátran vállaljuk az egyedi fejlesztési igényeket. Legyen szó vállalat irányítási rendszerről, ingatlan stúdióról, webes piacról, webáruházról.

Profi egyedi keresőbarát weblapot szeretne, amit Ön tud szerkeszteni? Biztonságos egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszereinkkel Ön egy szerkeszthető weboldalhoz juthat, minimális költségen. Amin a tartalmat bármikor aktualizálhatja, internetről bejelentkezve.
A friss naprakész tartalommal az elkészített weblap, gyorsabban kerül előre a keresőkben, így Önnek egy profitot termelő webes eszköz lesz, nem csak egy kirakat honlap.

Szolgáltatásainkról:
A kiválasztott domain beregisztráljuk, igény szerint minőségi nagy üzemidejű szerveren, seobarát tárhelyet biztosítunk hozzá.
Egyedi művészi kivitelő
weboldal grafikákat készítünk az általunk programozott weblapokhoz. Marketing szemléletű szövegeket írunk hozzá, ha igény van rá.

Ha érdeklik az akciós ajánlatunk, vagy szeretné megtudni mennyibe kerül egy profi honlap, látogassa meg a csillanas.hu weboldalunkat.

Csillanás.hu hogy legyen egy profitot termelő, a kor igényeit kielégítő igényes weboldala!
Győr honlapkészítés

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!