Ingatlan

WIDTH="728" height="90" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">

Weboldalak:

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.04.15
Közel 200.000 eladó kiadó ingatlan az Ingatlantájoló.hu-n, ingyenes hirdetésfeladás

Eladó ingatlant keres, talán albérletet? Az alábbi kategóriákban talál hirdetéseket nálunk: családi ház, lakás, telek, föld, kert, tanya, üdülő, garázs, kereskedelmi ingatlan, iroda, … Az Ingatlantájoló.hu oldalunkon mára közel 200.000 hirdetéssel várjuk az ország minden területén az ingatlant kereső illetve eladni szándékozó felhasználókat. Ingyenes hirdetésfeladási lehetőséggel, hirdetéskiemeléssel, ingyenes ingatlanfigyelő szolgáltatással. Ha feladja nálunk hirdetését, naponta közel 15000 egyedi látogató böngészi majd.

Eladó, kiadó ingatlanok – Ingatlantájoló.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.05.18
Sasad ligeti lakópark

A Sasad ligeti lakás szobafala és néhány nyílászáró már rögtön az első téli hónapban penészes lett, több homlokzati nyílászárón átfúj a szél. A padlója, és néhány fal kellemetlenül hideg volt és még mindig az, a javítások után is. A legfrissebb vizsgálat feltárta a Sasad ligeti lakás nagy problémáját, hogy három homlokzaton a hőszigetelés nem működik.

Sasad ligeti lakópark

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.16
Mosonmagyaróvári ingatlan hirdetések

Oldalunkon várjuk Mosonmagyaróvár és környékérõl érkezõ ingatlan hirdetéseket.Gyors és egyszerû hirdetési lehetõség,hirdetés feladásához nem kell regisztrálni. Számos extra funkcióval.Ezzel is segíteni szeretnénk,hogy a hirdetõ jobban be tudja mutatni az ingatlant a látogató pedig ezáltal részletesebben meg tudja ismerni. Google map funkcióval pontossan meg tudja mutatni hogy a hirdetésben szereplõ ingatlan térképen hol helyezkedi el.Azonnali üzenet küldési lehetõség is található az oldalon így e-mail formájában is kapcsolatba tudnak önnel lépni.Minden hirdetéshez 6 db képet lehet csatolni.A feladott hirdetések 30 napig elérhetõk az oldalon.A hirdetés feladása ingyenes.

Mosonmagyaróvári ingatlan hirdetés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.16
Ingatlan hirdetés feladás

Megpróbálta már több helyen hirdetni lakását, vagy családi házát, mert azt minél előbb szeretné értékesíteni a lehető legkedvezőbb áron? A mi honlapunkon ezt egy kattintással megteheti, ha elküldi adatait, és küld mellé az Ön által készített fényképekből. Hirdetések a legújabb kínálatot mutatják magánszemélyekből és ingatlanközvetítő irodáktól. De ami a legfontosabb, hogy mi ezt a megjelentetést ingyen megtesszük. Esetleg lakást vagy családi házat is vásárolna? Honlapunkon egy helyen tud közel százezer ellenőrzött ingatlan hirdetés közül válogatni fényképek alapján. Lakáshitelt is felvenne? Beépített hitelkalkulátorunk ebben is a segà ­tségére lehet.

Ingatlanok

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Otthon Ingatlan

Milyen lakások azok, melyek érdekelnek téged? Először is erre kell válaszolnia annak, aki szeretne ingatlant, lakást vásárolni magának vagy családjának. Sokféle szempontot figyelembe lehet itt venni. Az elsődleges kérdés szokott lenni az ár. Hiszen mindenki addig nyújtózkodik, amíg a takarója vagy a takarója és a hitele együttesen ér. A második szempont az elhelyezkedés. Budapesti vagy vidéki, belvárosi vagy külterületi ingatlan legyen. És persze a nagysága az ingatlannak. Különösen fontos ez egy nagy család esetén. Gyere és találd meg a neked való ingatlant az Otthon Ingatlan oldalon egy gyors keresés segítségével.

Ingatlan

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.12.11
Ingatlanok

Megfelelően átgondolta, hogy új lakás vagy ház vásárláskor milyen részletekre figyeljen? Új lakás vásárlásakor néha olyan elképzeléseinlről mondunk le, amikről nem kellene. Elképzelhető, hogy a közelben egy lakás, hasonló paraméterekkel lényegesen olcsóbban eladó. Elképzelhető, hogy egy jobb környéken is található nekünk megfelelő lakás. Lehet, hogy jobb megközelíthetőséggel is vannak eladó lakások. Stb, stb… Lakás vásárlásakor, ami akár hónapokig is elhúzódhat, sokszor egészen egyszerűen kimerül az ember a keresésben, esetleg olyan dolgokról is lemond, amiről nem feltétlenül lenne szükséges. Így olyan ingatlant is megvesz, amit először még alapból elutasított v olna. Ezért érdemes szakember segítségét kérni, mivel ő otthonos ingatlan vásárlásban esetleg könnyebben talál elképzelésünknek megfelelő házat, lakást, ráadásul olyan jogi, statikai, vagy egyéb tényekkel is tisztában van a lakást illetően, amire Ön esetleg nem is gondolt volna. Ezért ha ingatlan vásárlását/eladását fontolgatja, keresse fel irodánkat és vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy igényeit maximálisan kielégítő lakást találhassuk meg Önnek.

Ingatlan

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.05
ingatlan kereső

Az ingatlan kereső oldala egy olyan ingatlanokkal foglalkozó apróhirdetési portál, ahol bárki szabadon és térítésmentesen feladhatja az eladó ingatlanja vagy kiadó ingatlanjának a hirdetését. Az oldalon megjelenő fényképes hirdetések néhány nagy fő kategóriába vannak csoportosítva mint például az eladó vagy kiadó ingatlanok hirdetései és ezen belül a különféle ingatlan típusok felsorolásával szűkítik tovább a lehetőségeket. Azok számára, akik könkrét elképzelésekkel érkezik az oldalra, akkor az ingatlankereső rész fog nagy segítséget nyújtani.
Látogassa meg az oldalt és találjon rá ingatlanjára!

Ingatlan-kereső.com

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.15
albérlet Budapesten

Tisztelt Tulajdonos/ Közvetítő!

Szeretném figyelmébe ajánlani budapesti albérlet hirdető weboldalunkat,
ahol MAGÁNSZEMÉLYEK és INGATLANKÖZVETÍTŐK egyaránt
ingyenesen és regisztráció nélkül hirdethetnek kiadásra szánt ingatlanokat, albérleteket,
lakásokat, házakat, házrészeket, szobákat…

Szolgáltatásunk célja, hogy igényes környezetben, megfelelő kategóriákba rendezve,
a Hirdető által meghatározott információ mennyiséget megadva ( kizárólag a csillaggal megadott
mezők kitöltése szükséges egy alap hirdetés feladásához ) hirdethesse albérletét.

A weboldal elérhetősége budai ingatlan esetén:

http://www.alberlet-buda.hu

pesti ingatlan esetén:

http://www.alberlet-pest.hu

Ha megtetszett ajánlatunk, kérjük tekintse meg weboldalunkat és hirdesse ingyenesen albérletét!

Sikeres hirdetést kívánunk:

alberlet-buda.hu – alberlet-pest.hu csapata
bérelhető budapesti albérletek ingyenes hirdetése

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Lakás eladó – lakáshirdetések feladása ingyen

Eladó lakások ingyenes hirdetési felülete, megtoldva a szakmai lapok friss híreivel, kiegészítő információk gyanánt pedig a lakáseladás és -vásárlás legfontosabb jogi, technikai, szervezési, lélektani kérdéseiben útmutató írások szerepelnek a lap tartalmában. Ingyenes regisztráció után bármely településen, régióban eladásra kínált lakás hirdethető, egy regisztrált felhasználó 5 db hirdetést adhat fel díjmentesen. Más ingatlantípusok (családi ház, garázs, telek, ipari ingatlan stb.) hirdetéseinek megjelenítése a lapon nem támogatott, ezek törlésre kerülnek, a lap kizárólag lakások hirdetésére szakosodott. A hirdetések érvényességi ideje 180 nap, melynek lejárta előtt 2 nappal a hirdető visszahívó levelet kap.

eladó lakások ingyenes apróhirdetései

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Lízingeljen ingatlant!

A legegyedibb és legkedvezőbb lízing megoldásokat találhatja itt, egy független cégtől. A lízinggel egy olyan megoldást ismerhet meg új ingatlanjának megszerzéséhez, amivel egy a hiteltől rengeteg tulajdonságban különböző konstrukciót használhat ki, annak minden pozitív jellemzőjével, és még többel is! Munkatársaink díjmentes tanácsadással várnak minden érdeklődőt, oldalunkon, pedig akár online is igényelhet lízinget, miután kipróbálta egyedi és igen összetett kalkulátorunkat is!

Lízing24.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Ingatlan Lakás

Ingatlan, lakás, családi ház. Ingatlan hirdetések a szakértőktől! Használt lakás, ingatlanok, eladó lakás Budapesten. Ingatlan portál, ahol a minőség Önért van.
Ha megnézi egy ingatlan adatlapját, az 1 napra a kosárba kerül, amelyet elküldhet e-mailben, így bármikor láthatja az ingatlanösszeállítását.

Ingatlan Lakás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Lakópark Budapest

A GB Európa ingatlanfejlesztő vállalkozás lakóparkok fejlesztésével foglalkozik Magyarország területén. Budapesten épülő, jelenlegi projektjei: Madárhegy, Dunaterasz, Ciprus Ház. Új építésű lakások Budapesten. Jelenlegi lakópark projektjeink: Ciprusház, Dunaterasz, Madárhegy.

Lakópark Budapest

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Társasház kezelés – közös képviselő

A Prominens Ingatlanmenedzsment Kft. tevékenysége kiterjed egyaránt a belvárosi társasházakra, panellakásokra, valamint az új építésű lakóparkok, társasházak közös képviseletére is Budapest egész területén.
A cégünk fő törekvése, hogy megmutassa, hogy az általunk kezelt ingatlanokat lehet máshogyan, jobban üzemeltetni, ahogy azt most teszik.
Szolgáltatásaink társasházak részére:
Közgyűlés összehívása a számvizsgáló bizottság által előírt napirendi pontokkal, lebonyolítjuk a közgyűlést, végrehajtjuk a határozatokat. Elkészítjük a költségvetési és felújítási tervet.
Szolgáltatásaink társasházak beruházóinak:
Vállaljuk alakuló közgyűlések megszervezését, lebonyolítását. Figyelemmel kísérjük a mindenkori törvényeket, előírásokat. Elvégezzük a közüzemi órák a társasház nevére való átírását.
Csökkentjük társasházaink költségeit. Először felmérjük a jelenlegi költség
eket, optimalizáljuk a vagyonvédelmi kötvényt, bevezetjük a szelektív hulladékgyűjtést és átnézzük a központi fűtés korszerűségét.

Prominens Kft.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!