Építőipar

Weboldalak:

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.20
Bonobo WPC Teraszburkolat

A Bonobo WPC teraszburkolat, úgynevezett kompozit teraszburkolat. Felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként medence környékén és tóparton is. Budai bemutatótermünkben megtekintheti életszerűen lerakott teraszburkolatainkat.

Bonobo WPC Teraszburkolat

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.20
Spanyol és olasz hidegburkolatok egyenesen a gyártótól

Spanyol és olasz közép- és felsőkategóriás hidegburkolatok kül- és beltéri használatra. Kínálatunkban a csempétől, a járólapon, a teraszra és falra használható kültéri burkolaton át, az üvegmozaikig mindent megtalál, melyre építkezésnél és felújításnál szüksége lehet

Spanyol és olasz hidegburkolatok egyenesen a gyártótól

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.20
teraszburkolat.net

Cégünk, az A&Q WPC Kft. teraszburkolatok forgalmazására specializálódott. Budai bemutatótermünkben 4 féle wpc, és 5 féle fa teraszburkolat közül lehet választani, melyeket életszerű körülmények között is megtekinthet 200m2-es bemutatókertünkben.

teraszburkolat.net

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.16
Hőpajzs Invest KFT. Építőipari generálkivitelező

Hőpajzs Invest Kft. Minden amit Építeni vagy Felújítani kell! Homlokzat felújítás Garanciával! Cégünk profiljai és lehetőségei, melyek az Önök munkájához támogatást adhatnak a jövőre nézve, mint fő- vagy alvállalkozóként az építőipari és ahhoz közvetlenül kapcsolódó kivitelezési tevékenységeinkben. Garanciát az ezen a területen dolgozó profi munkatársaink, a kilenc év tapasztalat, a gyors, pontos és minőségi kivitelezéseink nyújtanak, valamint referencia munkáink. Karbantatási szerződést is kötünk, mint garancia a jövőre tekintve. Munkáink során fontosnak tartjuk az eredeti állapot szakszerű helyreállítását és annak ellenőrzését is. Erre külön együttműködünk a hatóságokkal, valamint a restaurátori tervezést is minőségi ellenőrrel vizsgáljuk meg.

hopajzsinvest.com

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.02.16
Betonvágás, falvágás és fúrás Budapesten

Betonvágással, falvágással foglalkozó kisvállalkozás, melynek bemutatása: vállalkozásunk 2001. óta foglalkozik betonvágással és fúrással, 2005-ben pedig szakosodott rá! Azóta folyamatos szakmai és technikai fejlődés mellett igyekszünk Partnereink teljes körű kiszolgálására e területen. Fő eszménk, hogy Ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk! Ezt a gondolkodást minden kivitelezésnél igyekszünk bizonyítani megrendelőink számára! Válogatott csapatunk minden tagjára – többek között ezért is – külön büszke vagyok!

Falvágás Budapesten

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.15
Renova tetőcserép

A Renova tetőcserép egy olyan újdonság a beton tetőcserép piacon, amely a minőségből nem engedve a lehető legjobb megoldás lehet tetőfelújítás vagy új tető készítéséhez. A Renova tetőcserép gyártója a Mediterrán Kft. A Renova tetőcserép komplett rendszerként van jelen a piacon széles kiegészítő palettájával teljesen kielégíti a mai kor igényeit. A beton, mint alapanyag keménységével ellenálló az időjárással szemben, így érthető hogy a gyártó több mint 30 év írásos garanciát vállal a termékeire. Annak ellenére, hogy a termék minősége kimagasló ára miatt igazán jelentős termék lehet a mai gazdasági helyzetben. Nem véletlen a megnevezés sem: Renova, a felújítás tetőcserepe. A Renova betoncserép a legjobb választás, Mert a betoncserép az esőtől sem nehezül el, ugyanakkor időtálló és stabil tetőfedést biztosít.

Renova tetőcserép

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.15
Kovácsoltvas kerítés,korlát készítése – országosan.

Kovácsoltvas kerítések,korlátok,kapuk készítését vállaljuk az ország egész területén,rövid határidőre!Ingyenes a helyszíni felmérés és az árajánlat, melyet a kapcsolatfelvételt követően 24 órán belül eljuttatunk önhöz!Akár 30 év garancia!Tekintse meg közel 100 referenciamunkánkat!Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk!Ha decembertől-márciusig rendel nálunk kovácsoltvas kerítést akkor 20% kedvezményt biztosítunk önnek!Tekintse meg további akcióinkat a weboldalunkon!

Minőségi kovácsoltvas kerítés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.04.15
Online építészeti cég adatbázis és tendereztető felület

A kitvalasszak.com építőipari portál rendelkezik Magyarországon a legnagyobb építőipari céges adatbázissal. Cégkeresőnkben már több mint 100.000 cég található a következő fő kategóriákba sorolva: Mérnöki tevékenység, Magasépítési kivitelezés, Mély-útépítés, Építőanyag kereskedelem, Építőanyag gyártás, Építőipart segítő szolgáltatások, Szakhatóságok és Szakmai szervezetek. Az első építészeti tendereztető (projektkezelő) rendszert pedig minden szerződött partnerünk igénybe veheti a kitvalasszak.com portálon. Oldalunkon naponta friss építészettel kapcsolatos híreket olvashatnak az oda lá togatók. Új esemény naptárunkban pedig az építészettel kapcsolatos minden fontosabb esemény megtalálható. Saját szakértői gárdánk pedig szívesen felel minden feltett szakmai kérdésre. Építőipari fórumunkban pedig a szakmabeliek oszthatják meg tapasztalataikat egymással.

Kitvalasszak.com – építészeti portál

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.03.07
Zsindely és vízszigetelő kereskedelem

SHINGLAS Magyarország Kft bitumenes tetőzsindelyek forgalmazásával foglalkozik. Főbb termékek: Öntapadós zsindelyek – Tango super, Trio super, Sonata samba, Accord, 20/25 év garancia Oxidbitumenes zsindelyek – Tegola Top 20 év garancia Oxidbitumenes zsindelyek – Tegola EcoRoof 5 év garancia Továbbá vízszigetelő anyagok (Supratech, parabit, paraelast, primabit, primaplast) ———————————————– SHINGLAS Magyarország Kft. web www.shinglas.hu Email [email protected] Mobil 202054195

Shinglas zsindely

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.21
Burkoló munkák, burkoló árak

Az burkolás 2011 oldal, burkoló munkákat kínál Budapesten és környékén. Fő profilunk: Kül és beltéri hidegburkoló munkák. Célunk: hogy minőségi burkolást kapjon a megrendelő, és teljes mértékben elégedett legyen a határidőre elkészült munkával. Minden hidegburkolásra garanciát vállalunk. A weboldalunkon található még burkolási tanácsadás, burkoló árak, és a burkoló munka menete. Minőségi burkoló munka, csempézés, burkolás, padlóburkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Hidegburkoló csapatunk garanciát vállal burkoló munkáira. Fürdőszoba csempézés és átalakítás: épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés.

Minőségi burkolás Budapesten

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.01.26
Konténeres Sittszállítás Budapesten

Konténeres sittszállítás hatékony lebonyolítása már néhány órán belüli kiszállítással, Budapest teljes területén. A könnyen megpakolható konténerek segítenek megszabadulni a felhalmozódott hulladéktól, háztartási és kerti szeméttől a felesleges anyagoktól. A Konténerekkel lebonyolított sittszállítás kiterjedhet akár veszélyes szilárd hulladékok elszállítására is Pest megyében. Korszerű konténer mozgató teherjárművekkel minőségi és különböző méretű illetve típusú konténerrel visszük el a szemetet a hulladékot, megfelelő lerakóhelyre. A sittszállítás Budapest területén behajtási engedély köteles, amivel járműveink rendelk eznek, így a konténert a leg eldugodtabb zugogba is ki tudjuk helyezni. Sittszállítási tanácsadással is bátran hívhat minket, ha nem tudja például azt eldönteni, milyen típusú konténerre van szüksége az adott szemét, hulladék vagy sitt elszállításához.

Konténeres Sittszállítás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.10.26
Kandalló-, cserépkályha építés

Válasszon Ön is olcsóbb fűtést! Erre kínál megoldást egy egyedi fűtésrendszer kialakítása. A megtakarításon túl lágy, megnyugtató hangulatot áraszt egy cserépkályha vagy kandalló. Egy hideg téli estén a ropogó tűz az emberben egy elfeledett kellemes érzést kelt újra életre, így termékeink segítségével bensőségesebbé teheti otthonát, miközben csökkenthet havi fűtés költségein is. Termékeinkből természetesen igénye és pénztárcája szerint választhat, így személyre szabott, egyedi megoldásokat nyújthatunk Önnek. Tehát egy egyedi cserépkályha vagy kandalló építése egyszerre nyújthat Önnek megtakarítási lehetőséget, egy kellem es hangulatot, sőt a megfelelő tüzelőanyag használatával akár az Önre jutó környezeti terhelést is csökkentheti. Rendeljen egyedi kínálatunkból, hogy Ön is részese legyen a fentebb bemutatott, mindenki számára hasznos élménynek. Kandalló és cserépkályha építés.
Kandalló

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.21
Ytong tégla

Ha építkezés előtt, vagy annak kezdetén áll, el kell döntenie milyen falazóanyagot fog használni. Nem árulunk el nagy titkot, hogy az égetett kerámia téglák és a gázbeton Ytong a két legnépszerűbb falazóanyag. Az Ytong előnyei abból fakadnak, hogy a nagy méretű falazóblokkokkal gyorsan halad a munka, valamint a könnyű alakíthatóságának köszönhetően az Ytongból különleges falformák is megépíthetők. A Hofstadter Tüzépen egész év során AKCIÓS áron vásárolhatja meg az Ytong falazóblokkokat és az Ytong válaszfaltéglákat.
Ytong tégla

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Szekcionált garázskapu

Ha gondja van a garázskapu választás során, akkor ezen az oldalon biztos megoldást fog találni. Ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget. Hörmann márkájú szekcionált és billenő garázskapu megoldások. Tehát a minőségre nem lesz panasz. Profi csapat fog Önnek segíteni, több éves szakmai tapasztalat áll a hátuk mögött.

Ha szekcionált garázskapu megoldásra van szükség

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül

Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül, hétvégén is Budapesten és környékén.

Megrendelés esetén az előzetes felmérés díját elengedjük.

Cégünk vállal épületgépészeti kivitelezési munkákat kicsitől, a nagyig, illetve épületgépészeti tervezést is.

Bővebb információkért és árlistáért látogasson el weboldalunkra.

Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Expower – Belsőépítészeti és dekorációs megoldások.

Nálunk az ipar művészet!

Tervezés: Az Expower név egyet jelent a kreatív, mindig megújuló egyedi alkotásokkal. Nálunk nem léteznek sablonok, se kész megoldások. Számunkra minden feladat egy új kihívás.

Vállaljuk üzletek, bemutatótermek, irodák belsőépítészeti tervezését és teljes körű kivitelezését. A lélegzetelállító hatást egyedi bútorok építésével és egyedi építészeti megoldásokkal biztosítjuk.

Vállaljuk tárlatok, képzőművészeti kiállítások berendezését, kiállítási standok tervezését és építését, sajtókommunikáció biztosítását belföldön és külföldön egyaránt.

Vállaljuk bevásárlóközpontok, irodaházak, céges rendezvények teljes körű dekorációját a tervezéstől a kivitelezésig.

Vállaljuk egyedi reklámhordozók, világítótáblák, plasztikus feliratok, prospektustartók és termékkínálók, táblarendszerek és egyedi áruházi berendezések gyártását.

Hagyja hogy meggyőzzék a referenciáink. Látogasson el a www.expower.hu-ra!

Expower Kft

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Térkövezés

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, tanulmányaimról, munkahelyeimről, valamint a térkő, dísztégla, téglakő, díszkő burkolatokkal való kapcsolatom kialakulásáról. Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezés, térburkolás, térkő lerakás, díszburkolás a specialitásunk. Mun
kánk során az Ön otthonát próbáljuk szebbé, otthonosabbá, lakhatóbbá tenni térkő, viacolor, díszkő burkolatépítés tevékenységünkkel.

Térkövezés – térburkolás

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Télikertek

Bizonyára sokakban felmerült már az a gondolat, hogy milyen jó lenne a tél közepén összecsomagolni, felülni egy repülőre és egy pár órára elrepülni valami jó meleg trópusi országba. Ha trópusi nyaralást nem is , de hasonló élményt nyújtanak a télikertek. A télikert egy alumíniumból készült építmény aminek üveg falai vannak. Az üveg fal beengedi a napsütést, de a meleget már nem engedi ki. Ennek köszönhető, hogy télikertünkben télen is nyár lehet. Megterem benne minden ami egy trópusi országban. Leülhetünk vendégeinkkel egy kellemes teára, és közben a frissen szüretelt citrommal ízesíthetjük. Télikertünk akár a hálószobából is nyílhat, hogy Ön akkor élvezze a jó időt amikor csak szeretné. Ha télikert építésre adja a fejét, akkor a fűtésszámla miatt sem kell aggódnia, mivel a télikert több napenergiát gyűjt be, mint amennyi a fűtéséhez szükséges.
Télikertek

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Magyarenergia, passzívház

Megújuló energiát vagy alternatív energiát kíván használni háza, lakása fűtésére, hűtésére, de nem tudja merre induljon. Keresse fel a Magyarenergia hírportál oldalát, ahol minden hasznos információt megtalál az induláshoz. A passzívház kialakítása során számos technikai megoldás áll rendelkezésére, amelyek mindegyikéről részletes bemutatót talál az oldalon. A megértést prezentációk és videóbemutatók teszik még színesebbé. Ezen videók segítségével bepillantást nyerhet már elkészült passzívházakba. Az oldal üzemeltetői vállalják az Ön elképzelésének megtervezését és kivitelezését is!

Magyarenergia

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Lakásszervíz Miskolc

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidõvel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel,
házhozszállítással. Miskolcon és környékén.
Generálkivitelezésnél, illetve nagyobb felújítási munkáknál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani, Mivel minden lakás más és a megrendelõk elvárásai is különbözõek, ezért konkrét árlistánk nincs. Árajánlatot, csak a munka és a helyszín pontos felmérése után tudunk adni.
Amennyiben elnyerte a megrendelõ tetszését, az anyagszükségletet is kiszámoljuk és kérésre beszerzésében is segédkezünk.

Lakásszervíz Miskolc

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!