Autó – Motor

Weboldalak:

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.04.28
Villám Műszaki Vizsga

A Te autódon meddig érvényes a műszaki vizsga? Nézd meg most, nehogy a rendőr vegye észre és akár a helyszínen bevonja a forgalmi engedélyed! Ugye tudtad, hogy ez akár egy mezei igazoltatás során is megtörténhet? Számodra mi a legfontosabb, mikor műszaki vizsga állomást keresel? Az ár? A távolság? Az idő? A gyorsaság? Netán a szombati vizsga lehetőség? Honlapunkon minden kategóriában találsz műszaki vizsga állomásokat! Egyéni, speciális kérdésed lenne a műszaki vizsga kapcsán? Kérdezd bátran, független műszaki vizsga szakértőnket, készséggel áll rendelkezésedre és minden kérdésedre választ ad!

A műszaki vizsga specialista

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.14
Autó, mikrobusz, kisteherautó, kisbusz bérlés

Éjjel-Nappal autó, mikrobusz, kisteherautó, kisbusz bérlés ingyenes kiszállítással országszerte. Minőségi Autó bérlés minden kategóriában akár sofőrrel is.
Autó bérlés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.14
Autók csoport weboldala

Autókról háttérképek, videók, vicces képek, különleges járművek. Ha autót, motort, motorcsónakot, biciklit, alkatrészt, kiegészítőt, stb. adnál el vagy vásárolnál itt ingyenesen feladhatod a hirdetésedet képpel és leírással együtt. Ide küld : auto@ininet.hu .
Autók

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2012.05.27
Karosszéria fóliázás

Sokszor előfordul, hogy valami meghibásodik az autónkon, és akkor ott kell hagynunk azt a szervizben. Azonban a karosszéria fóliázás nem vesz olyan sok időt igénybe , mint azt gondolnánk. Természetesen szükség van egy bizonyos időmennyiségre, hogy a karosszéria fóliázás folyamatai sikeresek legyenek, de ebben az esetben nem kell heteket várnunk autónkra. Ahogy mindig is szokták mondani ,a türelem rózsát terem. Ha elsietik akkor soha nem lesz jó, mindig nézni fogjuk, hogy milyen csúnya. Inkább gondosan, nyugodtan fejezzék be a karosszéria fóliázását. A fóliázást mindig bízzuk a szakemberekre, ne fogjunk neki magunk.

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.14
Bontott alkatrészek

Bontott autóalkatrész kereső. Valamennyi autó márka alkatrészeit találhatja meg nálunk. Ingyenes regisztráció autó bontók számára. Kérjen ajánlatot alkatrészére a bontó keresőből.
Nálunk biztos megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb árat és alkatrészt. Bontó kereső ha kell egy autóalkatrész. Országos lefedettségű alkatrész portál. Akár teljes bontott autók is megtalálhatóak nálunk, illetve a kisebb de annál fontosabb alkatrészek is, legyen az egy Mercedes vagy Suzuki is. Ha autóbontója van csatlakozzon hozzánk, mert ilyen módon is növelheti kereskedésének bevételét.
Bontott alkatrészek adatbázisa

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Autóbérlés a Rubina autókölcsönzőtől!

Szeretne autót kölcsönözni alacsony áron? A Rubina autókölcsönző alacsony árakat biztosít ügyfeleinek, így Ön akár már napi 3900 Ft-ért bérelhet autót! Luxus autót szeretne kölcsönözni, vagy sofőrre is szüksége lenne? A Rubina autókölcsönző kínálatában mindez megtalálható! Minőségi szolgáltatásainkat nem csak Budapesten, de a környező településeken is igénybe veheti. Látogasson el honlapunkra, és válasszon szolgáltatásain közül. Ne feledje, autóbérlés, akkor Rubina autókölcsönző, ahol minőségi szolgáltatások, és alacsony árak várják az ügyfeleinket!

Autóbérlés a Rubina autókölcsönzőtől!

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Duna Autó Zrt. – Volvo

Üdvözöljük a Duna Autó Zrt. Volvo márkakereskedésénél és szervizénél! Az Autóváros 15 márka hivatalos értékesítésével és 17 márka szervizelésével foglalkozik. Használtautók, eredetvizsgálat, márkaszerviz, teljeskörű karambolos ügyintézés, alkatrészraktár, bérautó és még több más szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Márkakereskedés bemutatkozása

* Szakmai tapasztalat: 4 év
* Működés kezdete: 2005.12
* Alkalmazottak száma: 3 fő
* Évente értékesített autók száma: 100 db
* Eddig értékesített összes gépjárművek szám: 350 db
* Országos rangsor az eredményesség tekintetében: 3-4.
* Szalon alapterülete: 170 m²
* Márka múltja a cég történetében: -
* Márka mottója, filozófiája, főbb jellemzői pár szóban: A Volvo célja, hogy a világ legvonzóbb és legsikeresebb prémium autómárkája legyen; biztonságos és élményt nyújtó autót adjon a modern családoknak. Minden egyes Volvo modell több ezer ember tudásának, szakértelmének és munkájának együttes eredménye. Az elmúlt 82 esztendő során ez a közös erőfeszítés tette a Volvót a világ egyik legnagyobb köztiszteletnek örvendő vállalatává. 2008-cal bezárólag a Volvo Cars csaknem 15,4 millió autót értékesített világszerte.

A Volvo latin szó, azt jelenti: “gördülök”. Mielőtt ez a szó 1927-ben felkerült az első Volvo autóra, golyóscsapágy márkanévként szolgált. A tervezők a Volvo autók szimbólumaként a vas jelét választották – a kört, átlós nyíllal. Úgy gondolták, hogy ez a szimbólum a tartósságáról ismert svéd acéllal kapcsolja össze az autót. Azóta persze már leginkább a Volvo jut eszünkbe, ha ezt a szimbólumot látjuk. A Volvo modernizált emblémája vállalatunk biztonságra, minőségre és jó formatervezésre való törekvéseit is jelképezi.

Duna Autó Zrt. – Volvo

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Danuvia

A Danuvia 125 veterán motor portál azzal a szándékkal jött létre, hogy összegyűjtse a veterán Danuvia motorok kedvelőit, összeismertesse őket egymással, és megoszthassák élményeiket, tapasztalataikat valamint hogy segíthessenek egymáson tippekkel, trükkökkel.
A fórumon ismerkedhetsz, tapasztalatokat cserélhetsz Danuvia tulajdonosokkal, illetve alkatrészeket kereshetsz – kínálhatsz megvételre vagy eladásra, a Vásártér menüpotban pedig még több eladó Danuvia alkatrészek, és eladó Danuvia motorok találhatóak.

Danuvia

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Opel Schiller

Opel Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz, Budapest vezető Opel kereskedése, Opel szerviz, opel autószalon, és opel használt autó. Minőségi garanciális Opel autók. A Schiller név az évek alatt egybeforrt az Opel márkával. Még ma is 10 emberből 9 fújja – kortól és nemtől függetlenül – a régi szlogent: “Schiller Opel a szerviz szuper!”.
Opel Márkakereskedés

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
auto.news.hu

A http://www.auto.news.hu hazai autós szemle, az összes magyar nyelvű autós honlap autó tesztjének forrása. A honlap katalógusként tartalmaz mindent, amit a jelenleg is forgalomban lévő autókról tudni érdemes.

Au auto.news.hu adatbázisba rendezett tára a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható személyautóknak. Autózás iránt érdeklődőknek ajánlott, autóvásárlóknak kötelező!
auto.news.hu

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
dj_us Skoda 120L blogja

A 120-as Skodám élete a vásárlástól napjainkig. Átalakítások, módosítások, javítások és az egész autó újjáépítése.
dj_us Skoda 120L blogja

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Eredetvizsga

Van jó néhány olyan teendő, mely egy gépjármű megvásárlásakor, kötelező és többnyire pénzbe kerül. Ilyen teendő a gépjármű átíratása is, azaz a tulajdon jog változásának a bejegyzése, melyhez mindenképpen kérni fogják az előzetes eredetiség vizsga elvégzését igazoló dokumentumot. Az idei év törvényi változásainak köszönhetően az eredetiség vizsgálat elvégzését csak a kijelölt szakszervizek végezhetik el. A vizsgálat díja minden szakszervizben egységes, ezért nem kell megkeresnie a legolcsóbbat. Viszont rengeteg időt takarít meg, ha a lakóhelyéhez közeli, gyorsan elérhető műszaki állomást keres. Az oldalunkon megtalálja minden régió, nagyváros eredetiség vizsgálat elvégzésére szakosodott műszaki állomását.
Eredetvizsga portál

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!