Állatok


Weboldalak:

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.03.02
Kutyaközpont-Kutyában otthon vagyunk

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjáros kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során elsőszámú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess. E-mail: kutyakozpont@gmail.com Telefonszám: +36308597781 Honlap: www.kutyakozpont.hu

Kutyaközpont

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2013.03.02
Családi kutya-Családtagot képzünk

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak. Szolgáltatások:Kutyakiképzés háznál, bentlakással vagy akár kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, jutalomfalattal, sok játékkal. Kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés. Őrző-védő képzés, területőrzés, személyvédelem, autóvédelem. Honlap: www.csaladikutya.hu Telefonszám: 06-20-370-8641 E-mail: csaladikutya@gmail.com

Családi kutya

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.05.18
Lőrinci állatorvos

Elsősorban a tavasz kezdetétől a nyár végéig húzódó időszakban a kutyák, valamint a macskák esetében is az egyik rendszeresen jelentkező betegség az allergia. Tőlünk eltérően ilyen esetben a kutyákon nem a légzőszerv betegszik meg, hanem a bőrön jelentkezik. Az allergiás négylábú meglehetősen erős viszketést érezhet az állat testének egész felületén, bőrgyulladás tapasztalható, egész nap rágja, vakarja magát, ami azt idézi csak elő, hogy újabb sebek keletkeznek. Az allergia a modern kezeléseknek köszönhetően ma már teljesen gyógyítható. Az allergia a modern eljárásoknak hála ma már problémamentesen gyógyítható megbetegedés.

Kutya allergia

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.21
Kutyaruházat

Kutyaruháink az év minden szakaszában megállják a helyüket, beleértve a téli fagyokat, valamint az átmeneti évszakok szeszélyes időjárását is. Az egyedi méretezésnek köszönhetően a gazdik biztosra vehetik, hogy kedvencük jól érzi magát a ruhájában, nem fázik, nem szorítja őt, nem lóg rajta.

Kutyaruházat

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2011.02.21
Espada Familia Dalmaták

Espada Familia dalmata kennel honlapja. Bemutatja milyen az élet dalmatákkal, mi történik egy dalmatával ha az utcára kerül, valamint családi kedvencek előjegyezhetők. Található az oldalon még kutyás programajánló és beszámoló a programokról. Honda, Suzi és Ancsa mindennapjai!

Espada Familia Dalmaták

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
2010.09.22
ebadta – az eladó kutyák

Új házi kedvencet keres? Mi lenne jobb választás egy aranyos vagy éppen robosztus kutyánál. Keresse fel az ebadta oldalát, ahol mindenféle fajtatiszta kiskutya vagy éppen keverék kutya közül választhatja ki az önnek leginkább tetszőt. Minden hirdetés mellett képet is talál a kiskutyáról, hogy döntését megkönnyítsék! A keresést segíti, hogy a hirdetések egyes kuyták fajtái szerint vannak rendezve a jobb átlátható ság érdekében.
Azoknak akik nem vásárolni szeretnék kutyájukat lehetőség van menhelyről örökbe fogadni kutyát. Erre a lehetőségre külön menüpontot találhat az oldalon. Akutya hirdetések mellett állatorovosok és kiegészítő forgalmazók hirdetéseit is megtalálhatja az oldalon.
ebadta – az eladó kutyák

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Puli kennel

A Rábaközi-Nemes Puli Kennel a Kisalföld szívében, Csornán található. Kennelünkben puli kutyák tenyésztésével foglalkozunk, mégpedig úgy, hogy kutyáinkat természetes környezetben tartjuk, annak érdekében, hogy Ön egy kiegyensúlyozott, megbízható pulit tudhasson magáénak.
A puli egy nagyon ragaszkodó kutyafajta, feltétlenül engedelmeskedik a gazdájának, így tökéletes választás lehet. Kennelünk honlapján bővebben olvashat erről a fajtáról, valamint rengeteg képet és videót is nézhet róluk.
Amennyiben bármilyen kérdése van a pulikról, keresse fel honlapunkat és lépjen kapcsolatba velünk és mi megpróbálunk segíteni Önnek!

Puli kennel

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Cicák-macskák

Szereted a cicákat? Szeretnél megismerkedni velük? Keresd a lapomat!
Oldalam a cicák-macskák életét mutatja be részletekre kiterjedően. Megismerkedhetünk az egészséges macskával és tartásával. A macskabetegségek, élősködők ismertetése, valamit az ellenük lehetséges védekezés is fontos részét képezi az oldalnak. Beszélek a macskaszokásokról, a macskavilág érdekességeiről, kuriózumairól is, mint a homeopátia az állatgyógyászatban, macska- klónok létrehozása, macskapszichológia. A házi macskák mellett megismerkedhetünk a macskafajtákkal, képes, részletes leírásban és a nagymacskákkal is. Hiteles macskatörténetek, az általunk megmentett, gazdához juttatott cicák fotóival. Híres macskák, macskás hírességek, a macskák történelme is ismertetésre kerül.
Az oldal másik fő vonalát a macskavédelem jelenti. Az állatvédelmi törvény, a felelős állattartás szabályainak ismerete, terjesztése képezi ennek a munkának az alapját.
A Szegedi Cicamentők a gazdátlan macskák védelmét tűzte ki célul. Az előbbi ismereteken kívül kapcsolódás a Csapdáz Ivartalaníts Vakcinázd, vidd Vissza a helyére programhoz való kapcsolódás csökkentheti a kóbor macskák számát. A szocializálható cicák felelős gazdához juttatása is fontos lépés. Ezt a munkát Gazdikereső segíti

Cicák-macskák, amit a macskákról tudni kell

WIDTH="725" BGCOLOR="#FFFFFF" BORDERCOLOR="red">
Catandogs kullancsriasztó

CatanDog’s kullancs- és bolhariasztó medál, melynek hatékonyságát laboratóriumi tesztek és tanulmányok igazolják.
A CatanDog’s® antiparazita medál a jelenleg kapható legbiztonságosabb és leghosszabb hatóidővel rendelkező termék.
A CatanDog’s® medál egyedülállóan hosszú, 2 éves hatóideje alatt folyamatosan távol tartja a kullancsokat és bolhákat.
Megakadályozza és megszünteti az élősködők megtelepedését a kutyákon és macskákon.
Vegyi anyag mentes kullancs és bolha riasztó medál.
A medál használata
Helyezze a CatanDog’s® medált a kisállat nyakörvére. Az elektromágneses biorezonancia mező létrejöttéhez folyamatos viselésre van szükség.
A védettség az állat súlyától és méretétől függően 2-6 hét alatt alakul ki. A CatanDog’s® medál 2 évig biztosítja a kullancsok és bolhák távol tartását kedvencétől. A viselés során a biléta arany felülete megkophat, de ez nincs befolyással a kialakul
t elektromágneses mező hatékonyságára a 2 éves időtartam alatt. 2 év leteltével új medált kell az állatra helyezni.
Az újbóli védettség 2-6 hét alatt alakul ki. A CatanDog’s® bilétát folyamatosan hordania kell az állatnak. A biléta vízálló, hatékonyságát nem befolyásolja a röntgensugár, vemhes állatok is használhatják.
Kérjük, vigyázzon rá, hogy a biléta felületét ne érje sérülés (karcolás, rágás), mert veszít a hatékonyságából.

A jelenleg kapható antiparazita szerek veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhatnak. Némelyikük az állat bőrén keresztül a zsírrétegbe hatolva szívódik fel, ami akár az állat egészségét is veszélyeztetheti.
Alkalmazásuk során különleges óvintézkedéseket kell betartani. Pl: gumikesztyű viselése, bőrre kerülés esetén azonnali lemosás, simogatás mellőzése, gyerekek távoltartása.
Az ezeket a vegyszereket tartalmazó kiürült flakonokat, tubusokat és az elhaszná
lt nyakörveket veszélyes hulladékként kell kezelni és megsemmisíteni.

Catandogs kullancsriasztó

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!