Állás

Weboldalak:

2013.03.03
A felmondási idő fogalma, számítása és szabályai

Az alábbi cikk a felmondási idő szabályairól szól. 2012. július 1-től hatályba lépett Magyarországon az új Munka Törvénykönyve, amely jelentős változásokat hozott a munkaviszonyra vonatkozó szabályozás terén. Az új törvény hatályba lépésével a munkaviszony megszüntetésére vonatkozó szabályok is megváltoztak némileg, így a felmondás szabályai is. Bár a felmondási idő területén kiemelkedően jelentős változások nem álltak be, azért érdemes figyelmet fordítani ennek szabályaira is az új Mt.-ben. A felmondási idő tartama az erre vonatkozó rendelkezések szerint még mindig harminc nap, a munkáltató felmondása esetén azonban a munkáltatónál munkaviszonyban eltöltött évek alapján arányosan növekszik.

A felmondási idő számítása, szabályai

2013.02.15
Keress pénzt az interneten!

Keress pénzt otthonról, könnyedén az internet és a számítógép segítségével

profionlinepenz

2013.02.15
A diákszövetkezet biztosítja a megfelelő diákmunkást a cégeknek

Forduljon a BKF Diákunió Iskolaszövetkezethez, ha megbízható munkaerőt keres gyorsan, olcsón és egyszerűen. Közvetítünk a munkavállalók és a munkáltatók között. Munkánkról talán leghitelesebben a rengeteg elégedett ügyfelünk tudna nyilatkozni. A diákszövetkezet mindent megtesz azért, hogy egy-egy feladatra a legmegfelelőbb diákokat válassza ki, és mindezt a lehető legrövidebb idő alatt. A munkáltatóknak nagy terhet veszünk le a válláról azzal,hogy minden adminisztrációt mi végzünk. Így tehát Önnek,ha úgy dönt, együtt szeretne működni velünk,mindössze annyi dolga van,hogy kitölti rövid ajánlat kérőnket a honlapunkon.

diákszövetkezet

2013.02.15
HR Sentinel

Munkajogi problémái adódtak? Eltévedt a munkajog útvesztőiben? A HR Sentinel a munka törvénykönyvének részletes elemzésével, friss információkkal, szabálygyűjteménnyvel és kalkulátoraival segítségére lehet önnek, ha kérdései merülnek fel e témában. A HR Sentinel egy, a közelmúltban indult munkaügyi, munkajogi portál, de nem csak jogászoknak. A oldal elsődleges célja a 2012. július 1-től hatályba lépett új Munka Törvénykönyve rendelkezéseinek részletes elemezése, valamint megtalálhatóak rajta a kapcsolódó munkajogi szabályok és precedensértékű bírósági határozatok kisebb tárháza is. Ezen kívül az oldal el van látva több jól használható kalkulátorral és hasznos munkajogi, munkaügyi témájú cikkekkel, illetve a gyakran feltett kérdésekből és az ezekre adott válaszokból összeállított esetekkel.

HR Sentinel

2010.04.16
Irány Németország!

Németországi munkavállalás feltételeitől a munkakeresésen át a letelepedésig nálunk minden felmerülő kérdésre választ kaphatsz. Cikkjeink és fórumunk topikjai lefednek minden Németországgal kapcsolatos gyakorlati tudnivalót. A külföldi munkát ajánlók feketelistája egyik legkedveltebb modulunk aminek köszönhetően talán már több tízezer külföldi munkát kereső kerülte el a trükkös munkaközvetítők csapdáit de ezen kívűl is még rengeteg hasznos funkció található meg az oldalon. Telekocsi modulunk, ingyenes apróhirdetéseink illetve az online jelentkezési lehetőség németországi munkákra mind rendelkezésére áll felhasználóinknak annak érdekében, hogy ne küzdjön senki minimálbérből tovább ha meg van a bátorsága egy ilyen óriási vállalkozáshoz mint egy külföldi országban való letelepedés.

Németországi munka

2010.09.30
Álláskeresés

A ProfiPower segítséget tud Önnek nyújtani abban, hogy munkaerő kiválasztási feladatai, illetve álláskeresése sokkal örömtelibb és hatékonyabb legyen. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind az állandó, mind az interim pozíciókra történő toborzásban.

Álláskeresés

Önéletrajz minta!

Miért bukik meg az önéletrajzok 96%-a az első percben!?
Hogy mi az a valami, ami segít rajtad, hogy pont téged válasszanak? Megmondom a MÁS szó. Az önéletrajzod MÁS kell, hogy legyen a többinél. Nem csak jobb, hanem más is!
Kinek ajánljuk az önéletrajzunkat, önéletrajz mintáinkat és tanácsainkat. Ha:

* Eleged van abból, hogy nem becsülik meg a munkád
* Nem kapsz a munkádhoz mérten megfelelő fizetést
* Gyomorgörccsel jársz be dolgozni
* A főnököd semmibe vesz
* Más munkakörben szeretnél dolgozni
* Bizonytalannak érzed a jelenlegi munkád!

Profi önéletrajz!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!