Üdvözöl a Linkkereső
linkkatalógus!


Figyelem Linkbeküldők!

A linkelfogadás eléggé lassúvá vált az utóbbi időben. A beküldött linkeket megkapjuk, csak nemsok időnk van a beküldött oldalak ellenőrzésére. Elöbb utóbb elfogadjuk a linkeket. A megértést és a türelmet köszönjük.

A linkkatalógus viszontlink köteles!!!

Ha nem tudod, hogy ez mit jelent, akkor olvasd el a Beküldési feltételeket!!!

Ha tudod, akkor az űrlapot rendesen kitöltve küldjed be a linkedet!!

NEM KELL viszontlink ha:
1, Tagja vagy a 2 szakmai fórum valamelyikének.
2, A nevedet így add meg: Pl.: Józsi52 az xy fórumról.
(Hiába írod a rendes nevedet vagy esetleg a fórumos becenevedet ha nem mírod le melyik fórumon vagy tag. Egy sima “józsi52″-vel nem tudunk mit kezdeni)

Hidd el, minden linkbeküldést megnézünk, nincs automatizálva semmi! A rossz beküldések miatt általában csak a linkek 10%-a jelenik meg a weboldalon.

LinkKereső.com

A LinkKereső.com egy kézzel szerkesztett, minőségi, kereső (SEO) barát linkkatalógus. A LinkKereső célja, hogy az internetezők minden kategóriában a leghasznosabb információkkal bíró weboldalakra jussanak, valamint az, hogy oldalon található weboldalak minnél előrébb legyenek a keresőprogramok találati listáján. LinkKatalógus

Kiemelt weboldalak:
X Faktoros szexfilmje

PokerKing.hu



Ingyen Póker Pénz

Online Póker

Póker Bónuszok
Vagyon-Vedelem.eu



Vagyonvédelem

Lakásriasztó szerelés
PokerBay.eu



Póker

Ingyen Póker

Póker Bónusz
Lakasriasztok.eu



Riasztó

Riasztó szerelés

Lakásriasztók
Svedmasszazs.com



Masszázs

Svédmasszázs

Masszőr budapest
Rendezvény kaszinó

Rendezvény kaszinó
Erotikus masszázs
Free Poker Money

Best Online Poker Bonus

Hirdetések:

Te is hirdethetsz oldalnkon: írj a linkkereso.com@gmail.com e-mail címre!

Ők már nálunk hirdetnek:

A Sikos hajbeültetés klinikán olyan professzionális módszerrel dolgoznak, hogy a beavatkozás a pácienseknek a lehető legkisebb traumát okozza és a legpontosabb eredményt eredményezze. Több olyan forradalmi újítást alkalmaznak, amelyet magyarországon nem alkalmaznak. Csúcstechnológiás eszközöket használnak a beavatkozásoknaál. Az új rendszernek köszönhetően hamarabbi hajkinövést, erősebb és nagyobb arányú hajnövekedést érnek el. A plasztikai sebészet orvosai folyamatos külföldi továbbképzéseken vesznek részt, valamint folyamatosan publikálják sikereiket. Forduljanak hozzájuk bizalommal.

hajbeültetés után: A Sikos klinikán alkalmazott hajbeültetési eljárásnak és a legmodernebb eszközöknek köszönhetően a beavatkozás után a fejbőr gyorsabban gyógyul. Az új technikának köszönhetően minimálisra csökken a hajtüszők esetleges sérülése a hajszál kivétele a tárolás illetve a beültetés során. A weboldalon képeket is láthat az egész folyamatról. Csak a teljesen ép és egészséges hajszálak kerülnek beültetésre így magasabb színvonalú szolgáltatásban lesz része, mint máshol.

hajátültetés férfiaknak: A Dr. Sikos Géza által vezetett hajklinikán, a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően jobb minőségű hajszálak nyerhetőek ki, sérülés mentesen, rövidebb idő alatt. A beültetendő graftok, – amelynek jelentéséről bővebben is olvashat a klinika weböldalán – gyorsabban regenerálódnak így eredményesebb a hajbeültetés.

Internet előfizetés: Napjainkban már elengedhetetlen az internet előfizetés. Ugyanakkor nem mindegy, hogy milyen a kapott internet szolgáltatás. Mivel az internetes weboldalak böngészése egyre nagyobb adatforgalommal jár, ezért elengedhetetlen a gyors internet. Az Invitel internet szolgáltatása gyors és megbízható. Ami nem utolsó szempont, hogy az ügyfélszolgálatuk kiemelkedően jó. Már lehetőség van a lakcím megadása után online chat segítségével beszélni az ügyfélszolgálat munkatársával, de természetesen telefonon is bármikor elérhető a segítőkész ügyfélszolgálat. Nézze meg az Invitel legújabb ajánlatait és kedvezményeit a www.invitel.hu weboldalon.

digitális átállás időpontja: A digitális átállás egy meghatározó mérföldköve a magyarországi televíziózásnak. A digitális adásra való átállás két szakaszban fog végigmenni magyarországon. Ha kíváncsi arra, hogy az Ön lakóhelyén mikor fog bekövetkezni a digitális átállás, akkor nézze meg az invitel digitális átállásról szóló weboldalán. Az oldalon további hasznos információkat talál a digitális átállásról és megtudhatja, hogy érinti e Önt az átállás és hogy mi lesz a teendője ezzel kapcsolatban.

horgász szállások

hagyomanyorzo-jatszohaz.hu
Népi játszóház rendezvényekre az ország bármely pontján. Az egész család számára élvezhető népi ügyességi és logikai játékok illetve kreatív kézműves foglalkozások céges rendezvényekre, városi napokra. Igényes, minőségi megjelenésünkkel játszóházunk egy-egy rendezvény fénypontja lehet. Foglalkozásainkat kézműves mesterek, a hagyományörzést ápoló szakemberek tartják, akik évek vagy akár évtizedek óta a szakmában tevékenykednek.

Szexmania.com: A szexmania.com magyar nyelvű weboldal, ahol rengeteg kategóriában, számtalan szexfilmet nézhetsz. Letöltés nélkül, online és eljesen ingyen. Sőt! Még zavaró reklámablakok sem ugranak fel állandóan és nem kapsz semmilyen vírust, miközben a legigényesebb szexfilmeket nézed.

Szexpartnerhirdetesek.com: szexpartner budapest. Általában erre a kifejezésre keresnek azok, akik alkalmi kapcsolatot keresnek budapesten. A Szexpartnerhirdetesek.com weboldal országos szexpartner kereső weboldal, de rendelkezik külön budapesti szexpartnerek kategóriával is. Ha igényes szexpartnerre vágysz, akkor mindenképp a szexpartnerhirdetesek.com weboldalról válassz partnert. Az oldal használata teljes mértékben ingyenes.

Ford fiesta képek: A magyarországi Ford fiesta klub weboldalán a fiestaklub.hu oldalon rengeteg kép és videó található a különböző típusú, évjáratú és kivitelű Ford fiestákról. Mindezek mellett,használt autó hirdetések, eladó alkatrészek , teszt eredmények és tuning kellékek és ötletek is vannak a weboldalon.

MiskolcPont kedvezménykártya: Amiskolc kártya kedvezményeket biztosít a kijelölt miskolcpont beváltóhelyeket. A vásárlók a vásárlások után pontokat kapnak, amiket beválthatnak miskolci és miskolc környéki üzletekben. A kedvezmény rendszerben résztvevő üzletek listája megtalálható a http://miskolckartya.hu weboldalon.
BestPosition.hu: Online marketing ügynökség, keresőoptimalizálás, közösségi marketing, weboldal készítés, online kampányok tervezése.

TIPP:

Több oldalra is szeretnéd ajánlani a weboldalad, de nem tudod hova érdemes? A linkgyűjtemények kavalkádjában egy biztos pont a Drapp.hu linkkatalógus . Ide nem csak olyan oldalak kerülhetnek, amelyeknek drapp a színe, hanem minden olyan weblap ami betartja a szabályokat és beküldi a 150 szavas szöveges leírását.

Linkkatalógus

Ha keresünk valamit a világhálón, akkor célszerű egy keresőfelületre a megfelelő kulcsszót beírni és ennek alapján minden bizonnyal találunk olyan oldalakat, melyek az adott termékkel, szolgáltatással foglalkoznak. A másik lehetőségünk, ha egy linkkatalógus oldalról indulunk el és végignézzük a témával kapcsolatos honlapokat. Azokat az oldalakat nevezzük linkkatalógusoknak, ahol kategóriák szerint kereshetünk a gyűjteménybe beküldött, vagy a létrehozó által összegyűjtött linkek között. Ezek az oldalak népszerűek a felhasználók körében, mert a keresők használata egyszerű ugyan, a találatok között azonban nem mindig egyszerű a keresett témához leginkább illő oldalakat megtalálni. A linkkatalógus oldalak olyan tematikus gyűjtemények, ahol egy adott témában nagyszámú honlapot előre összeválogatott a katalógus tulajdonosa. A honlap tulajdonosok szempontjából előnyös, ha a weboldaluk linkkatalógusokban szerepel. Ezzel a lépéssel növekszik annak a lehetősége, hogy olyan emberek is rátaláljanak a honlapra, akik számára az mindeddig ismeretlen volt. Ezen felül a Google és a többi kereső is figyelembe veszi, ha egy honlap linkjét több társoldalon megtalálja, így előrébb kerülhet egy vállalkozás weblapja a találati sorban. A linkkatalógusokban történő megjelenés ingyenes, alkalmanként azonban előfordul a visszalinkelés kérése viszonzásképpen. A beküldött linket az oldal üzemeltetője leellenőrzi, mielőtt az a katalógusban megjelenne.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!